Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

SMUTSKASTNING PÅ INSTAGRAM!

Att ha distansförhållande och på det vara offentlig person är inte alltid det lättaste. Alltid finns det människor som försöker trycka ner än, få en att må dåligt och kasta skit!

Hela dagen idag har någon med fejkat intagramkonto vid namn damen_anna kommenterat mina bilder på mig och Totte och sagt både det ena och det andra.

Som att han varit otrogen och att hela Göteborg vet om det, att vårat förhållande bara är fejk och att det inte är så lyckligt som jag försöker framhäva osv.!?

Dessa kommentarer som folk tydligen känner att dom har rätten att skriva till mig sårar faktiskt. Även om jag är trygg i kärleken mellan mig och Totte så blir det extra jobbigt att ha honom 30 mil härifrån när jag bara vill gosa mig upp i hans trygga famn.

Säg mig,

Vi leker med tanken att Totte skulle ha varit otrogen mot mig eller gjort nått annat dumt och jag valt att förlåta och gå vidare?.  Då antar jag att det inte är speciellt kul att bli påmind av dumma anonyma människor som inte har ett dugg med saken att göra.!?

Vi leker med tanken att han inte varit otrogen och jag börjar tro på dessa falska rykten. Vad skulle det göra mot mig och vårat förhållande och min tillit till Totte.? Antar att det är det denna elaka människa försöker göra!

Tur för mig är väl att trots att jag blir lite ledsen så kan jag inte mer än att skratta dig/er i ansiktet. Jag vet vad jag har <3

Men,

Till dig med det anonyma kontot som inte ens kan stå för vem du är så antar jag att du är Sååå otroligt sugen på min man att det svider i dina ögon att se våran lycka!?  Om du nu lyckats fått en kram eller en puss av  Totte så njut av det lilla du fått, dröm och fantisera om honom. För mer än fantasier lär det inte bli för din del 😉

Jag pratar öppet och ärligt om mitt liv, mer än vad jag borde i vissa lägen, kanske.? Ja, jag och Totte har gått igenom svåra och tuffa tider under denna höst allt med distansen , tv programmet, folk som vill förstöra osv och det sticker jag inte under stolen med.  Tvärtom, jag vill visa att alla människor, även jag som offentlig person kan ha våra jobbiga dagar. Vi är ju trots allt bara Therese och Totte!

Men vi älskar också varandra otroligt mycket och är  jäkligt lyckliga 🙂   Vi är båda eniga om att vi hittat den vi vill leva med tills vi blir gamla och grå 🙂 Även om det innebär att vi måste lära oss att älska varandras alla sidor, bättre och sämre!

Vi har planer om att köpa hus, skaffa två barn till och gifta oss! Och dom drömmarna och lyckan kan ingen människa ta ifrån oss! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Hej! Jag har följt din blogg ända sedan du skrev på ”minbebis”sidan. Tror faktiskt att det har gått något år sedan jag började följa ditt bloggande.

  Måste bara säga att du verkar vara en jättebra person, som motiverar i alla fall mig till att vara en bättre person för människor i min närhet och för min dotter. Hur som…

  Jag reagerade på namnet Anna… Har även följt ”barbamamma” Madeleine ilmlund, även hon har en följande vid namn Anna som bara skriver nedvärderande och elaka saker på allt hon skriver på sin blogg.
  Kanske samma Anna?

  Förstår mig inte på att andra människor måste uttrycka sin avundsjuka offentligt. Ta inte åt dig! Du verkar vara en bra person. Svårt när man tagit klivet ut i det offentliga, men det finns tyvärr folk till allt.

  Du behöver inte publicera mitt inlägg, så att det inte retar gallfeber på någon ”knäppis”.*

  Ha en bra dag! Kram kram

 2. Sandra

  Ge henne inte mer uppmärksamhet än detta inlägg, för det är hon inte värd. Ignorera och fortsätt vara lycklig!
  Hon passar naturligtvis på nu när ni inte bor ihop och det kan finnas en chans att hon kan få dig att tvivla. Gör ditt instagramkonto privat, alla behöver inte se dina bilder, för det kommer alltid finnas någon som vill göra dig illa på ett eller annat sätt.
  Lycka till fina ni!

 3. Jenny

  Ja hur kan någon vara då elak när man bjuder på sig själv och sitt liv så öppet och ärligt som du gör. Men det är nog som
  Alla säger hen är avundsjuk!!! Det måste ju sticka rejält i ögonen å se hur kära å lyckliga ni är då. Ni passar så bra ihop och jag hoppas det runt omkring löser sig bra! Go Tess å totte!! ❤️❤️

 4. Ida L

  Hur kan människor var så elaka? Förstår att du blir ledsen.

  Du och Totte vet var ni har. Ni vekar så lyckliga. Tror inte er förhållande hade klart 30 mils avstånd om ni inte varit så kära.

  Stå på er!

 5. Millis

  Tänk att det finns så elaka människor…
  Tycker du verkar superärlig i din blogg och du verkar inte försköna hur saker och ting ligger till. Förstår att du blir ledsen, men tyvärr är det nog sånt många offentliga personer får gå igenom. Hoppas allt blir till det bästa för dig, dina barn och Totte.
  Stor Kram!

 6. Johanna

  Heja dig! Ni är så fina på alla bilder och han är fantastisk mot dig och barnen. Du är en förebild för mig, stor kram!

 7. Erika

  Sjukt bra skrivet!!! Förstår dig fullt ut att du blir lite ledsen, men skönt att du kan skratta dom i ansiktet. De människor som kan sjunka så lågt och göra så mot människor dom inte känner bevisar bara vad ren svartsjuka och skär olycka innebär… En normal människa gör inte sånt. All lycka och massa kärlek till Er <3

 8. Rebecca

  Du är grym! Idioter finns överallt och du håller huvudet högt och jävligt snyggt. Jag måste fråga. Totalt nerkärad i de två ljusstakarna med hjärtan dun har på köksbordet samt de tre stora som ni hade intill filten på picknicken, exakt min smak så vaaaar har du köpt dem? Kram & kärlek

 9. carina

  Lyssna inte på andra ni är helt underbara tillsammans det syns. Hoppas du kan få ett jobb närmare totte carina

 10. MammaMaggie

  Fy vad lågt av människor att göra sådär. Att det ska svida så fruktansvärt att se andra människor lyckliga. Önskar er all lycka tillsammans. Ni är otroligt fina ihop och värda allt ni drömmer om. Började följa din blogg efter Ensam mamma grejen och fortsätter följa den eftersom du skildrar allt så vardagligt som du gör. Det är hög igenkänningsfaktor på många saker. För övrigt ett väldigt bra skrivet inlägg. Där fick hon så hon teg den där instragram-damen 🙂

 11. Linn

  Ska erkänna att jag blev lite besviken när du stod där på berget o valde, jag höll mina tummar för Kristoffer, MEN Totte och du passar oerhört bra tillsammans, läser din blogg och har ändrat min uppfattning!
  Distansförhållande är svårt, men sålänge man har samma planer och önskningar om framtiden kommer det funka.

  Bra där med din vikt förresten, själv har jag gått ner 30 kilo på 10 mån. Ska ner 20 till ! Nu börjar snart min minsta tjej att gå, då blir det att börja jaga! Bra för mammakroppen !

 12. Marie

  OM det inte hade varit äkta lycka och ren kärlek så hade ert förhållande inte överlevt på 30 mils avstånd.
  Man ser igenom hur kära ni är och hur lyckliga nu är tillsammans. Du är värd den bästa mannen 🙂

  Du kan inte prova att söka jobb i Göteborg och se hur stora chanserna är för att få jobb där? 🙂

  Du är en fantastisk och stark person!

  <3

 13. Gunilla

  Hemskt tråkigt att höra. Men du får nästan ta det som en komplimang för det handlar om avundsjuka. Du har en enorm utstrålning och det syns i både dina och Tottes ögon att ni älskar varandra mycket.
  Njut av kärleken vackra Therese och radera all skit ur ditt medvetande. Kram

 14. Åsa

  Ni är ett så fint par.
  Skit i vad folk skriver om dig/er.

  LYCKA TILL i framtiden Du och din älskade Totte.

  ’Kram Åsa

 15. Zozo

  usch bry dig inte fina Therese<3
  att folk ens orkar sitta och skaffa sig fejk konto och hålla på så undra var man får den tiden ifrån?

  så länge du själv vet sanning så skit i resten<3 kram fina

stats