Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

TANKAR KRING DRÖMMAR I LIVET!

Halloj vännen! Antar att du kanske sover? Klockan slår snart 24:30 och här sitter jag som den nattugglan jag är 😉

Sitter och försöker få mig lite klädtips på vad/vilken klänning jag ska bära om två veckor då jag ska på bröllop! Hittar en del superfina, men ack så dyra dom är!

Jag har en superfin klänning här hemma jag skulle vilja ha, ni vet den där svarta!? Men svart ska man väl inte bära på bröllop, och inte heller vitt?

Haha, typiskt att mina två finaste klänningar här hemma är just svart eller vit!

Vet ni någon fin klänning så tipsa mig gärna! 😀

När jag ändå är inne på tankar kring bröllop så kan jag inte låta bli att tänka på mig själv. Jag vet hur jag vill ha mitt bröllop, jag vill att mina bedårande ungar ska gå hand i hand och slänga rosenblad och vara brudnäbbar, jag vet vad jag vill ha för slags mat, vilken typ av tårta, sånger och vem som ska sjunga, jag vet att jag skulle vilja hålla ett fint tal till min blivande man och jag skulle hoppa över valsen och dansa en hederlig gammal `tryckare`.

När jag blundar och funderar så ser jag vilka gäster jag tänkt bjuda, jag ser mig själv i en otroligt fin klänning, en klänning som jag på pricken vet hur den ska se ut. Jag ser min Mamma sitta i hörnet och gråta när jag håller mitt tal och jag ser mig själv stå med tårfyllda ögon när jag förklarar min kärlek för dig, min blivande man.

Men vem är då du? Kommer jag någonsin hitta dig? Har jag hittat dig? Kommer jag bli gift? Kommer jag få se mig själv i brudklänning? Kommer jag få se mina barn när dom än är små som brudnäbbar och kommer jag få se mina föräldrars lycka av att se mig så lycklig och sprudlande glad?

Tänk vilket ilandsbekymmer egentligen men som ändå känns som en stor tanke och viktig tanke hos mig!

Kan ni ibland känna att ni haft en plan, en dröm , en längtan för hur erat liv ska se ut!? O, så står man plötsligt där och inser att det inte alls ser ut på det settet?

Livet springer iväg och jag kan ibland konstigt nog känna mig stressad av livet! Så mycket jag vill göra, njuta av, uppleva och allt går så fasligt fort!

Blir stressad av att barnen växer upp så fort och att min syn och dröm om hur deras uppväxt skulle bli inte alls ser ut så. Var är huset, den hela familjen och den trygga ekonomin??

Jag drömmer om mitt hus, ett bröllop och den kärnfamilj jag faktiskt vill ha.

Ibland önskar jag man kunde tjuvkika runt hörnet för att se om någon av dessa drömmar i livet kommer slå in!?

All kärlek till dig <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellie

  Har ett tips på en klänning som jag tror skulle passa dig perfekt, på passionsforbrands, märket Lise Sandahl. Taca dress(långa varianten) eller Ada dress(korta varianten) finns i två färger,orange/green är så fin och även priset är bra

 2. Nathalie

  Nelly/festklänningar har jätte fina klänningar och till riktigt bra priser 🙂
  Klart du kommer hitta din drömman, du är värd den bästa för du verkar vara en så otroligt fin människa!

 3. Sofi

  Känner så väl igen mig själv i det du skriver. Jag är 23år och har två barn, just nu känns allt de man vill ge sina barn när dom är små så långt borta. Kommer man hinna ge dom allt man vill innan dom blir stora ? Egna rum, egen trädgård, en sandlåda direkt utanför dörren..
  Det är sjukt stressande ibland men barnen är trots allt bara små en gång och även om man vill hinna ge dom så mycket man bara kan så får man inte glömma att njuta 🙂
  Tack för en bra blogg !! <3

 4. Ida L

  Tycker du kan ha vit eller svart så länge du bryter av med en annan färg. Om du är osäker kan du alltid fråga bruden.

  Så fint skrivet! Hoppas du har/kommer hitta din drömprins och få ditt drömbröllop!

 5. Elin

  Hej Therese! När jag läste ditt inlägg tänkte jag ”Gud så skönt att jag inte är ensam om att inte vet vad jag ska ha på bröllop. Jag ska nämligen själv på ett, eller egentligen en vigselfest då vigseln redan varit. Men jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig och det är om en vecka.. Paniken kommer krypandes 🙂 För mig är det kanske för sent att beställa en klänning men jag har själv kikat runt lite på nätet. Så jag tänkte skicka lite tips till dig. Hopas att du hittar en klänning du gillar 🙂

  http://se.vila.com/vila/long-dresses/melosa-maxi-dress/14020511,sv_SE,pd.html?dwvar_14020511_colorPattern=14020511_Sandshell_408731&forceScope=

  http://se.vila.com/vila/long-dresses/snikey-s-l-long-dress/14023111,sv_SE,pd.html?dwvar_14023111_colorPattern=14023111_FairAqua_422940&forceScope=

  http://only.se/only/long-dresses/amazona-strap-maxi-dress-d2-wvn/15090446,sv_SE,pd.html?dwvar_15090446_colorPattern=15090446_CloudDancer_431182&forceScope=

  http://only.se/only/long-dresses/nashville-sl-long-dress-ess/15087868,sv_SE,pd.html?dwvar_15087868_colorPattern=15087868_MoodIndigo&forceScope=

 6. Anna

  Om jag inte minns helt fel så är det inte fel att ha vitt eller svart på bröllop så länge som man bryter av med någon annan färg och inte bär helt vitt eller helt svart så att säga. Så tycker du kan använda någon av de klänningar du har och bryta av med någon färgglad kofta, någon handväska i annan färg och ett par skor i annan färg så kommer nog ingen att reagera på det. Men om du är osäker så fråga brudparet.

 7. Tilda

  Vännen, det kommer att händ!! tro mig, din rätta, äkta, kärlek finns där ute någonstans och bara väntar på att få bli din 😀 <3

 8. Martina mullback

  Ha din vita klänning med någon kofta eller något annat i annan färg, annan färg på skorna så funkar det. Jag hade aldrig brytt mig om någon hade haft vit klänning när vi gifte oss 🙂 det är ju sommar 🙂 klart du kommer bli gift men det kanske inte blir som du drömt om, men skulle det dröja så lång tid så att du blir 50 innan du hittar drömmannen så kommer det garanterat bli ditt drömbröllop iaf!! Dom där detaljerna runt omkring blir liksom oviktiga så länge man får vara med sin själsfrände 🙂 <3 kram till er!

 9. Jess

  Vad fint skrivet o det är nog tankar vi alla har. Kan tipsa dig om en sida som heter http://www.bonprix.se där har dem jättefina klänningar till inte allt för dyrt pris.
  Jag har hittat min drömman, men tyvärr ser inte vår framtid så ljus ut pga mitt x. Jag o min kille kommer inte kunna flytta ihop el bli sambos då vi bor 8 mil ifrån varandra o mitt x skulle aldrig tillåta att jag flyttar med min dotter. O min kille kan inte flytta pga hans ena barn har speciella behov osv. Det känns hårt, o fruktansvärt orättvis för självklart vill man bli sambo med den man älskar. Men som det är nu så får vi leva mer att pendla till varandra.
  Hoppas du hittar din drömprins Therse för det är du värld. Du o dina barn. Kidh skulle vara så söööt i en liten kostym o Ellah så fin i en vacker klänning 🙂 ha en bra dag nu o njut av ledigheten.

stats