Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

TÅRFYLLT SLUT PÅ HELGEN!

Tror ni man är pinsamt otränad när man vaknar upp idag med jordens träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens ståhej på Boda Borg? haha, japp thats me 😉

Den här helgen har verkligen vart fruktansvärt mysig och härlig på så många sett. Barnen älskar verkligen Sandra och Viktor och att ha haft dom här hela helgen har bara varit härligt.! Ibland kan jag erkänna att även om man tycker om sina vänner så kan det ibland bli för mycket av det goda på en hel helg. Ni vet att för en kort stund vilja vara själv, eller att man störts sig på något litet osv. Iallefall funkar jag så och det har ingenting med att jag inte tycker om mina vänner eller liknande utan det är mer ett behov av lite space. Men denna helg har jag inte haft en tanke till att känna så. Det har snarare varit skönt att haft dom här 🙂 Dom ger positiv energi och åt både mig, barnen och Totte <3

Igår på sena eftermiddagen fick vi ett spontant infall av att baka pepparkakor och lussebullar, som om en hel dag på Boda borg inte var nog! 😉

Julmusik, mjölkrig och doften av nybakade pepparkakor och lussebullar gjorde hela min kväll igår. Tittade på Totte och kände mig lycklig på ett sätt jag inte känt mig på länge <3

Snart, förhoppningsvis mycket snart slipper vi pendlandet fram och tillbaka!! 

Att avsluta en perfekt helg med två ledsna barn som gråter över att ”Pappa”Totte ska lämna oss gör ont i bröstet på mig. Tillslut stod både jag och barnen och gruppkramades med Totte och grät över att vi förmodligen inte kommer ses förens om 14 dagar. Jobbigt när detta distansförhållande även tär på barnen 🙁

Men på det stora hela var det allså en helg där vi fick mycket gjort och som gav mig rejält med energi <3

Hoppas din helg varit bra??

Puss och Kram <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats