Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

TÄVLING MED SF ANYTIME!

Känner mig slut i både knopp och kropp efter några intensiva dagar. 

Jag som oroade mig för om jag överhuvudtaget skulle passa på bild idag, då jag såg ut som hej kom och hjälp mig i morse ,blev förvånat ganska nöjd med journalistens bilder. Det känns som än lättnad när jag vet att tidningen kommer dumpas ner i varenda brevlåda i Närke län nästa vecka 🙂 

Nu ska jag packa väskan inför morgondagens tripp sen tänkte jag slänga mig i soffan och hoppa i mina nya mjukisar och se en film från Sf AnytimeTror det får bli filmen Micke och Veronica, någon som sett den?

SF anytime

TÄVLING MED SF

Detta kit ser väll härligt ut?

Nu har du chansen att vinna ett fredagsmyspaket från SF Anytime. Paketet innehåller sköna mjukisar, chips och två vouchers (värde 29-59 kronor styck) för att se film. Detta kit innehåller även ett par agent-glasögon (alltså sådana med spegel på insidan av glaset så att man kan se bakom sig) från filmen Pingvinerna på Madagaskar, den fjärde filmen som snart har premiär.

Jag kommer att dra två lyckliga vinnare i denna tävling. För att vinna ett Fredagsmyskit så kommentera vilket datum senaste Madagaskarfilmen har premiär på Sf anytime?

Lycka till <3 

Om en vecka drar jag en lycklig vinnare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Den 27/4 var det premiär 🙂 vore kul att vinna och krypa upp i soffan med min lilla familj och bara mysa framför en familjefilm 🙂

 2. Hanna G

  27/4 hade den premiär, igår alltså. 🙂 Skulle vara perfekt för mig och sambons son att rymma iväg på då det imellanåt är väldigt tufft hemma.

 3. Isabelle p

  Åh så mysigt att gå på bio, helst på dagen och inte klockan nio. 27 april har den premiär, tänk att få gå med den man håller kär. Nyss fått barn och känner mig inte alltför fit, men älskar fredagsmys och detta kit.

 4. Åsa

  27/4 var det äntligen premiär, har tyvärr inte hunnit gå än! Men som barnen tjatar så blir det nog att se den snart! Håller tummarna 🙂

 5. Linda

  27/4 hade den premiär! Vore så kul att vinna, skulle ta med mig sonen på lite mor o son mys då de va ett tag sen vi fick ordentligt me egentid eftersom han fått 2 lillasystrar inom 2 år som me amning o allt tagit mycket tid! De här vore perfekt så bara vi 2 fick komma iväg o njuta 🙂

 6. Therese

  27 april har filmen premiär. Sonen fyller 7 år 9 maj så det vore jättekul att vinna och få gå på bio med honom.

 7. Elin Eriksson

  Har precis fått mitt andra barn och märker att den äldsta är avundsjuk på den minsta eftersom hon kräver lite mer tid…. Skulle vara underbart att ta med mig min äldsta på bio. Bara hon och jag! Den 27/4 har filmen premiär.

 8. Mathilda

  27/4 har den premiär. Här i familjen skrattar jag ännu mer än barnen åt de filmerna. Vore ju fantastiskt med massa goa skratt ännu en gång

 9. Helena larsson

  27 april kommer den äntligen ut! Barnen såg den på premiären på bio och har tjatat hål i öronen att se den igen, kan ju inte springa på bio var o varannan dag 🙂

 10. nadine

  27/4 har den fjärde filmen utav Madagaskar premiär.
  En riktigt mys stund framför tven tillsammans med barnen är aldrig fel. Det bästa med de tidigare Madagaskar filmerna att både barnen och vi föräldrar skrattar så att vi får ont i magen, film som passat hela familjen 🙂 hoppas på att vinna detta kit och kanske hittar vi någon mer favorit att testa på Sf anytime. Kram

 11. Nicole

  27/4 har den premiär!
  Kort och gott, föräldraledig o alla vet vad det innebär!:-)
  håller tummarna!:D

 12. Emelie Svensson

  Filmen har premiär den 27/4. Jag hoppas att jag vinner för då ska jag ta med min min syster dotter. Hon hade älskat detta.

 13. bella

  27/4. Min kusin som är 4 1/2 år skulle bli sååå glad för en myskväll då vi inte ses så ofta eftersom jag flyttat 50 mil från örebro!

 14. Cajsa

  Tack för en fin och inspirerande blogg!

  Filmen kommer ut på SF Anytime den 27/4 🙂 Nu håller jag tummarna och hoppas vinna detta fina kit. Klart man vill kunna njuta av Bio film fastän man är student med lite ont om pengar. <3

  Kramar till er alla tre!
  / Cajsa

 15. Ulrika Liljeholm

  27/4 har filmen premiär. Håller nu tummar och tår för att jag vinner detta kit:-)
  Mvh Ulrika

 16. Sara

  Den 27/4 har fjärde Madagaskar filmen premiär.
  Jag håller mina tummar och tår att just jag får vinna detta så jag och min fina son kan ta oss till SF och få en myskväll, tänka på annat för en sekund då foglossningen inte är att leka med denna graviditet.

  Tack för en bra blogg, hoppas på att få träffa dig och dela några ord på barnmässan i Örebro! 🙂

 17. Frida

  Heeej!
  27/4 har den fjärde madagaskar filmen premiär.

  Håller tummarna för att jag vinner så jag kan ge detta till min lillebror som bara älskar madagaskar! 🙂

 18. Alexandra Hedlund

  27/4 har den fjärde Madagaskar filmen premiär 🙂
  Så nu håller vi tummar & tår att vi har turen med oss!

 19. Susanne

  27/4 är det äntligen premiär för den fjärde Madagaskar filmen:)
  Mina två hjärtan (och även vi föräldrar) älskar dom filmerna!
  Dom är så roliga och passar hela familjen.
  Ha det så bra!

 20. Susanna

  Den 27 april har den premiär :))) vilken fantastisk vinst det skulle vara att vinna.. Min son fyller år i maj och vad skulle passa bättre för honom än att få gå på bio och se den filmen:)))

 21. Elin

  27/4 har filmen premiär!
  Min sambos dotter på 7 skulle älska de där glasögonen! Hon går alltid runt och smyger på folk så det där hade ju varit perfekt! Det är sambons favoritchips och äldsta tjejen hemma vill alltid ha fredagsmys framför någon ny film!

 22. Ellinor

  Den 27/4 har Madagaskar premiär på SF anytime! Skulle varit en ljus i vardagen att få vinna!

  Kram och tack för en bra och personlig blogg!

 23. Linda

  27/4 🙂
  Jag brukar ha lördagsmys med mina pojkar och vi Äääälskar Madagaskarfilmerna så nu håller vi tummarna för vinst 🙂

 24. Linda Björklund

  Vilken super super bra tävling!
  Den 27:e April har Madagaskar premiär på SF anytime.
  Barnen väntar med spänning.
  Håller alla tummar och tår för att just jag/vi ska vinna detta underbara pris, fredagsmys, det är vi alla värda 🙂

  Tack för en fin blogg. Du är stark!
  Kram

 25. Jeny

  27/4 är premiären. Jag hoppas på tur, då jag och min sambo snart ska vara barnvakter till hans systerson. Så då hade detta vart toppen.

  Tusen tack för en underbar blogg och dina underbara instagram bilder!

 26. Karin sundholm

  Premiär 27/4! Jag vill själv gärna ha premiär att hyra film på sf anytime i sköna mjukisar;)

 27. Sandra

  27/4 hade filmen premiär. Jag hade gärna velat vinna detta fina pris. Min son älskar dom där pingvinerna, och filmen! När man är ensamstående så kan det vara gosigt att krypa ner i soffan med ett par sköna mjukis och en härlig film när barnet/barnen sover.

  Kram på er /Sandra

 28. Emma J

  Den 27/4 har den premiär 🙂 vinner jag ska jag ha mys med bästa vännen som varit borta från mig över en månad 🙂

 29. Frida

  Hej! Hoppas allt är bra! 27/4 har den premiär. Jag älskar att se på bio men jag har inte pengar till det. Skulle så gärna vilka vinna❤️

 30. Magdalena

  Åh detta vill jag vinna för att ge vidare till min brors barn. 27 april har filmen primär . Så skoj att du fixar så mycket 🙂

 31. Pernilla

  Filmen har premiär den 27/4, lillkillen här har stenkoll. Finns det något mysigare än att krypa upp i soffan en fredagskväll med barnen och kolla på film? Vem behöver något annat?

  Tack för att du delar med dig av din vardag!

 32. Gloria

  27 april har den premiär! Är en ensamstående singel kvinna som gärna skulle beböva lite hjälp på traven/motivation med att sitta på soffan framför en film när barnet har pappaTime! Skönabyxor och känslan att man för engång skull haft tur i att vinna något skulle sitta fint 😉 Härligt o förgyllande blogg förresten 🙂

 33. sofia

  Hej hopp! 27 april har den premiär. Hoppas på vinst så jag får mysa i mysbraxorna och se Micke och Veronica ☺

 34. Klara

  27 april har filmen premiär! Skulle verkligen vilja vinna detta och bjuda med min bästakompis som går igen en väldigt tuff period i livet! Hoppas på turen 🙂

 35. Josefina

  Den 27 april har den premiär! Min lilla flicka på tre år älskar fredagsmys, en vinst av detta skulle göra henne superglad! 🙂 även vi andra i familjen såklart. Håller tummarna för vinst!!

 36. Camilla fritz

  Halloj! Den 27/4 har nya Madagaskar premiär 😀 . Bara att hålla alla tummar och tår nu 🙂 kram

 37. emma

  Den 27/4-2015

  Skulle vara jättekul om jag hade vunnit för att få hade jag kunnat ge de till min lillebror som fyller 11 år på söndag

 38. Katja

  Madagaskar 3 hade biopremiär den 1 augusti 2012 och pingvinerna från Madagaskar hade biopremiär 25 december 2014. Vet inte riktigt vilken av dom du ville få reda på för det är ju TYP två olika Madagaskar filmer.

  Ha det så bra! 🙂

stats