Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

TISDAG MED TOTTE!

(Min skriftliga ansökan till ”Ensam mamma söker”.) 

 

 Hej! 
Jag är för det mesta jäkligt positiv. Kanske till och med på gränsen till drömmande! Ibland även naiv. Det är lite gulligt att jag har så mycket drömmar och åsikter om hur ”världen enligt mig” borde se ut, men ibland kan jag helt sväva iväg i fantasin. 
Jag ÄLSKAR att diskutera. ALLT. Från att varför himlen är blå till varför man bör adoptera. 
Det är något med energin runt ”mig”, man kan inte undvika att se mig vare sig man vill eller inte. Man dras nog mellan förbannelse och bottenlös kärlek till denna färgstarka karaktären (Mig). Det blir alltså fullt liv i lådan runt mig. 
Ärligt talat tycker jag ganska ofta att jag är rätt trångsynt och dryg, samtidigt som jag stundvis kan imponera med min självkänsla och allmänbildning. 
Jag är ofta ganska hetsig i mitt talspråk och kroppsspråk, vilket också kan reta gallfeber på många. Jag är snuskigt självsäker, vilket jag säkert redan lyckats framföra, men ibland är jag det också med all rätt. Jag har en schysst tvättbräda på magen som garanterat går hem hos Mammorna;). Annars tränar jag kamsport några dagar i veckan. allt ifrån MMA,BJJ till Thiaboxning! När jag inte tränar så hänger jag gärna med mina syskonbarn, kompisar och min kära familj! 
Jag är jävligt tävlingsinriktad, envis och har stor förmåga att knyta an till nya sociala kontakter. Jag har definitivt ett hjärta av guld, och vill det bästa för de flesta, även om det kan komma fram lite fel ibland.=) Jag hävdar att jag är uppväxt i ett naturskönt område och kan det man borde kunna för att överleva. Typ plocka blåbär och göra upp eld… m.m (Hahaha, ”OM” Jag får en son, skall han heta Hugo. För han kommer att vara ”Hu Go” som helst!;) 

Egentligen var detta inte planerat (ensam mamma söker). Allt började med att jag satt på ett kalas hemma i Stenungsund hos mina Föräldrar. Farsan fyllde 65. Det bjöds på mat och dryck i vanlig ordning och alla mina syskon med respektive samt syskonbarn var där. Själv tog jag några glas vin och kanske någon öl. Blev sådär salongsberusad (Gött) ,satte mig vid min dator i mitt gamla pojkrum som min lillebror för tillfället hade tagit över. Rummet var sig likt. Jag loggade in på Fejjan (Facebook) och såg att en kompis hade droppat en status (”HAHA, jag har sökt in till EMS”)

Skrattade till lite för mig själv och började skriva med han på chatten och vi kom fram till att det hade vart ballt om vi båda skulle komma med i tv-rutan.  Jag började skriva ner lite rader om mig själv och skickade med några bilder på mig . En hel bild, en med mitt brorsbarn i famnen och en i bar överkropp. Haha. Klickade mig vidare i ansökan och kom fram till att välja den Mamma jag ville dejta.  Hade inte en aning om hur dessa såg ut då jag inte sett någon bild så jag klickade i allihopa!. Efter en stunds högläsning för mig själv kändes allt okej, så jag tryckte på skicka. 🙂

Några dagars senare sitter jag på jobbet och äter lunch när jag får ett telefonsamtal,  Som senare skulle förändra mitt liv. Men just då trodde jag det var en försäljare som ville sälja bredband eller annat skit. Men till min stora förvåning ringde dom ifrån Meters television/TV3 och sa att dom läst min ansökan och ville veta mer om mig. Hade vid detta tillfälle helt glömt av att jag skickat iväg en ansökan. Tillslut gick jag med på att göra en telefonintervju. Jag tänkte för mig själv, detta kommer bli kul, jag kommer få en gratis semestervecka om allt går vägen. Intervjun tog 30min och dom verkade tycka bra om mig fortfarande. Dom bad mig skicka in en video på mig själv och mitt hem. Videon fick jag stressa ihop i bilen på väg till jobbet. Den verkade falla dem i smaken den med. Dom ville ha mig med. Shiitt! Detta var inte min plan, och min kompis hade dom inte ringt upp. Nu stod jag där själv.!

Väl på plats var jag tvungen att välja mamma och jag frågade teamet om vem dom tyckte jag skulle välja och dom sa direkt att du borde välja Therese hon borde passa dig som handen i handsken. Det visade sig att dom hade rätt!

I början av resan var detta en kul grej, jag skulle bli en erfarenhet rikare. Att jag sedan skulle falla pladask för Therese och även ungarna kom som en chock för mig. Jag var egentligen inte redo för ett förhållande och absolut inte redo att leva ett familjeliv!

Nu sitter jag här 1,5 år senare i ett radhus i Örebro. Det som var tanken att vara en rolig grej som jag anmälde mig till på fyllan!

Hade gott igelkott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. GC

    Vilken go gubbe du är Totte. Heja dig. Sköt dina kort väl nu i din nya familj så kommer ni att leva lyckliga i alla era dagar 🙂

  2. Bella med familj i Västerås

    Hej Totte.
    Måste börja med ett gott hahahaha….Herregud vilket öppet ärligt brev du skrev i din ansökan till EMS. Jag gillade det starkt och tyckte mig se lite glimten mellan raderna som gjorde att jag fick mig ett gott skratt här hemma :O) Är väldigt glad att det har gott bra med er resa genom EMS och efteråt. Så kul att få läsa om er kärlek er emellan och barnen. Kul att du tisdags bloggar här så man får se ifrån din vinkel oxå. Ha det så gott så länge och hälsa Therese och barnen från oss här hemma.
    Tycker du att ägg är gott, då blir du en igelkott (referens till ditt ha det gott igelkott) ;O)

stats