Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

TUFF START PÅ DAGEN!

Hej vännen!. Härligt med Fredag 🙂

När jag lämnade Kidh på förskolan imorrse blev det extra långt puss och kramkalas med barnen. Det är extra känsligt när dom vet att vi inte ses förens på Söndag igen. Ellah tycker det är enormt tufft och det gör ont i mig som Mamma att se, såklart!!  

Innan jag for in till kontoret för att jobba åkte jag hem till min Farmor för att hälsa på. Älskade fina underbara Farmor som alltid varit en stor del av mitt liv. Som jämt fanns där när jag var liten, som ofta var barnvakt åt mig, som funnits där som en stor trygghet och en viktig del i mitt liv.. Vi har en sådan där tajt relation som man önskar att alla borde få ha till sina mor och farföräldrar. Önskar dock att det fanns mer tid över. Ni vet när man plötsligt själv blir vuxen och har egna barn och familjer att ta hand om? Även om man ses så blir det inte lika ofta och tajt som innan…

Farmor är sjuk, mycket sjuk och det brast för mig i bilen påväg hem. Snart, inte mycket längre till har vi kvar henne här hos oss på jorden. 

Farmor och jag

Efter en sådan här start på dagen är det mycket tankar och känslor som snurrar i kroppen. 

Tur att jag har besök att se fram emot i kväll som lättar upp dom tunga och djupa känslorna för en stund.!

All kärlek till dig och glöm inte vårda kärleken till era nära och kära <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats