Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

MITT PRIVATLIV!

Herregud! Så fort man sätter ner foten blir folk som galna 😉

För att specificera mig lite grann! . Att jag var med i Ensam mamma söker och har pågrund av det ett offentligt förhållande har jag väl ändå rätten till ett privatliv.? Jag har rätt som så många andra att berätta vad jag vill och inte vill om mitt kärleksförhållande. Att ni har tagit det som att jag ibland skrivit kryptiska saker för att väcka erat intresse och jag får på så sett skylla mig själv när frågorna ramlar in. Kanske är det ett stort fel av mig?. Ett fel av mig att lätta på mitt bröst, ett sett som är skönt och funkar för mig.  Kunna skriva ur sig massa känslor. Inte för eran skull, utan för min skull!

Att följa vårat förhållande tack vare Ensam mamma söker förstår jag kan vara intressant och nyfiket!. Alla vill väl se ett sagoslut på en fin kärlekshistoria som blommade i tv rutan!? 

Att få vänliga eller smått nyfiket frågor om `oss` har jag aldrig sett som ett problem eller jobbigt  ( kan bli jobbigt när det frågas 100 gånger) då det är något jag räknade med skulle komma 😉

Men det handlar om att kunna visa folk respekt och förstå vilka frågor som inte är över gränsen och vilka krav som är orimliga! 

Ni som vill hänga här på bloggen gör det och dom som stör sig allt för mycket på att jag inte öppnar upp och berättar allt i minsta detalj om mitt privatliv behöver inte läsa 😉

All kärlek och tack för era fina ord. Kändes ändå som dom flesta av er förstod vad jag ville få fram under gårdagens inlägg <3

En liten påminnelse också. Imorgon dras vinnaren i Kaffebryggs tävlingen. Så har du inte tävlat än och är sugen på att vinna en ny Pihilps bryggare värde 1200 kr så gå in HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats