Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

VAKEN PÅ NÄTTERNA OCH FULL FOKUS PÅ MÄSSAN!

Fredag, åh vad härligt!

Jag har sovit så fruktansvärt dåligt flera veckor i rad nu. Kidh 3,5 år har kommit in i någon fas där han pratar, skriker, gråter och sparkar i sömnen. Har ingen aning om vad det kan vara men han vaknar, ibland glad, ibland ledsen minst 5 gånger per natt. Är helt slut! Känns som att jag har ett spädbarn här hemma på nytt som vaknar varannan timme på natten. Fler som har barn i samma ålder som känner igen sig? Ge mig lite råd, tack!

Sitter just nu med en kopp Kaffe på bordet och lite mörk choklad och jobbar med Barnmässan. Barnen fick börja lite senare på Dagis idag. Jag behövde helt enkelt lite sovmorgon 😉 

Nästa Fredag har vi fotografering i studio tillsammans med 10 barn för att få fina, glada och kärleksfulla bilder att kunna använda på Banmässans hemsida b.l.a.  Har ett berg att barn (föräldrar) som anmält sig och visat intresse att dom vill vara med på fotograferingen, vilket är superkul! Dock är nästintill alla flickor. Behöver några grabbar till gänget, så det blir ett av eftermiddagens projekt 🙂

Nu är det dags att åka till `mitt`kontor och inreda det en smula. Om ett par veckor flyttar jag in och full fokus på en stor och lyckad mässa kan göras!!!

Hoppas du får en fin dag! Ta hand om dig <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej, tack för en jätte bra blogg, har följt dig sen ensam mamma söker. Vi har med två underbara pojkar om du behöver inför fotograferingen. 🙂

 2. Jänny

  Jag tror oxå det är nattskräck. Min son hade det och det är jobbigt.. men vill trösta mm men man ska tydligen bara låta dem va och se till att de inte skadar sej. Alltså inte röra dem eller prata med dem för de gör allt värre. De ska tydligen inte lida av det eller komma ihåg att det har hänt. Men det går över… kram

 3. Gunilla

  Jag tänkte ochså på nattskräck. Min dotter vaknade o skrek en period när hon var ca 2.5 år. Det gick över av sig själv efter ett tag. Mycket händer i deras utveckling i de åren!

 4. Lovisa

  Tyder på att han följer sin utveckling och ålder som han ska. Det är nu mycket ska falla på plats, placera personer, gå igenom upplevelser och intryck. Vid 4 år är det också väldigt vanligt att drömma läskiga drömmar om tex monster på toan, för honom är det verklighet så de bästa du kan göra är att bemöta honom i det och gå in i hans tankar eller prata om det på dagen. Våran son har Hållt på sedan 3,4 och blir 4 i feb..

 5. Elice

  Jag hade väldigt mycket nattskräck när jag var liten. Grät och skrek och hulkade flera gånget per natt, mamma tröstade alltid men kunde inte riktigt väcka mig. Och på morgonen hade jag ingen aning om att jag varit ledsen. Det är ganska vanligt tror jag. Jag slutade pendla mellan mina föräldrar en tid för att få möjlighet att slappna av och känna mig trygg på ett och samma ställe, det hjälpte 🙂

 6. Louise

  Är Barnmässan ett tillfälligt jobb? Nyfiken bara om du ska sluta som förskollärare och enbart jobba med mässa och blogg framöver eftersom du inreder kontor?

stats