Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

VARFÖR SLUTA LEVA NÄR MAN FÅR BARN??

Jag försöker dränka min saknad efter barnen med jobb, jobb och mer jobb. Känns inte som att jag gör annat än jobbar 10 timmar om dagen!

Idag var jag så nära att bara sätta mig ner och gråta, om bara för en kort stund. Det var extremt mycket att göra på jobbet under en period. Man kände att hur snabbt man än jobbade så kom det bara mer och mer folk. Gahh, men jag överlevde ju dagen och det skingrade helt klart tankarna från barnen! 😉

Ärligt talat vet jag inte om jag varit utan dom så här länge förut? Två veckor kan tänkas vara lite, men för mig känns det fan som en evighet. Jag undrar ofta vad jag hade för liv innan jag fick barn!? För mig känns det som om dom alltid funnits här som det mest naturliga i världen.  Allt får en helt nytt liv med barnen, ett så sjukt mycket bättre liv. Man känner sådan enorm kärlek, en kärlek som jag hoppas alla (som vill) ska få uppleva någon gång. Att se deras skratt, känna deras armar runt mig, att uppfostra dom, att se dom växa upp som två helt olika och självständiga individer är bättre än allt annat på jorden. 

Alla utekvällar på krogen man hade innan man fick barn kan slänga sig i väggen. Alla talar om att man ska ut och resa och se sig om i världen innan man skaffar barn! Jag har alltid undrat varför? Jag vill se världen, jag vill resa, men det tillsammans med mina barn!

 Jag älskar att resa runt, luffa och sova i hängmattor, båtluffa och se mig om i olika världsdelar och det är något jag fortsätter och tänker fortsätta med trots barn. Jag vill inte sluta `leva`för att jag får barn. Jag anser att jag vill ta med dom på livet. Jag har aldrig känt att jag gett upp något eller slutfört något för att jag sedan skulle kunna skaffa barn. Absolut inte. Jag har fortfarande drömmar om företag, resor och massa annat, men det är saker jag vill göra med barnen och det är inte något jag känner att jag inte skulle kunna klara av med dom i bagaget?

Här är lite tillbaka bilder på min och Ellahs backpacker resa i Asien förra året. Vi var runt i 4 olika öar och i två länder. Funkade utmärkt. Nu längtar jag tills jag kan ta iväg oss på en ny resa och det med båda mina barn <3

Helt klart den bästa resan någonsin!

Nu väntar sängen och sedan 10 timmars jobb imorgon. Nedräkningen inför Söndag och kramkalas med barnen har börjat! 😉

Sov gott min vän!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. kim

  Hej. Var du ensam när du reste till Asien med ditt barn? Jag funderar starkt på att jag ska resa själv med mitt barn i ett år i Asien och skulle vilja ha lite tips. Mitt barn är bara några månader gammal.
  Tack och mkt fina bilder samt bra text 🙂

 2. Chriska

  Barn är det bästa som finns.Sedan när de kommer och berättar du skall bli farmor vilken lycka med små barn tramp igen.

 3. Linda

  Åh vilket härligt inlägg! Jag och sambon har precis fått reda på att jag var gravid (inte planerat men inte heller oönskat), dock finns dom små orosmolnen kring hur bra vi ska klara oss rent ekonomiskt då vi studerar.. men vi har inte så långt kvar och jag tror att det går bara man vill.. så mest känner vi förstås glädje och det var så skönt att läsa ditt inlägg 🙂 Barn är något jag alltid drömt om och att få bli mamma är min största dröm. Nu kommer det ske lite tidigare än planerat men jag tror och hoppas att allt kommer bli bra <3

 4. Karolina

  Livet BÖRJAR när man får barn, här är vi helt eniga! Kan verkligen inte heller förstå varför man vill vänta med det bästa i livet (barn) för ett jobb, karriär, plugg! Den bästa motivationen, kärleken och kraft hittar jag i mina barn precis som du! Det ända som begränsar ens egen möjligheter är en själv! Puss och kram bästa fina, längtar till vi ses❤️

stats