Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

VILKA HÄNGER MED?

Varje år kring mellandagarna så kommer jag på varför jag varje år utlovar att bli hälsosammare, gå ner i vikt och börja träna som nyårslöfte. Är det bara jag som känner mig 10 kilo fetare och enormt svullen av all Julmat, godis och annat gott man tryckt i sig?

Om drygt två veckor fyller jag 29 år och jag måste erkänna att jag har en aning 30 års kris. Inte just för åldern, utan för att jag verkligen ser och känner i min kropp att något händer. Har nog aldrig varit med om att rumpan och lår varit så slappa som dom är nu. Förr behövde man inte träna utan allt satt på sin plats ändå. Numera måste man `träna`mycket och ofta för att kroppen inte ska vara lika slapp. Men hur fan hittar man den orken och motivationen? Jag är verkligen ingen träningsmänniska och det erkänner jag. 

Kan få galet panik och ångest när Totte tränar och tränar och jag själv önskar verkligen jag haft den orken!

Men, nu när allt kring 3 jobb lugnar ner sig en smula och att jag faktiskt numera har hjälp med allt som hör `familjelivet`till, så SKA jag banne mig både ta mig tid och ork att fasta till kroppsdelarna lite. Vikten bryr jag mig inte så mycket om. Men när man ska springa och det känns som om låren och rumpan skapar en jordbävning, ja då är det dags att träna upp dom en smula 😉   Får ta lite tips och idéer av Totte och se till att få lite hjälp med hemmaträningen på kvällarna!

Mat och godisvanorna måste helt klart bli bättre. Under December månad tillåter jag mig att äta både mycket och onyttigt. Så länge man tänker till bättre och återgår till det `normala` efter Nyår så tycker jag det är Ok. Vad tycker du? Hur gör du?

Jag försöker peppa och motivera mig själv,  så nu jäklar! Vilka är med mig och kör hemmaträning efter Nyår? Kanske kan göra det tillsammans och peppa, lägga upp bilder och motivera varandra? Se resultat tillsammans?

Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Jag är pååå!!
  Kan du inte försöka ha lite inlägg så en annan får dåligt samvete och peppas att träna med?
  Har svårt att hitta motivationen och TIDEN.
  HUUUR gör du? Eller ska göra?? 🙂

 2. Sabina

  Jag tycker att du alltid har så fina o tuffa kläder på dig 🙂 Var shoppar du dina kläder någonstans? Gillar din stil!

 3. Camilla Hasselgren

  Jag är med. Nu ska här bli förändring. Ska börja promenera 3ggr inverkan igen och tänka på vad jag äter. Och köra träning med hantlar. Gymmet blir inte av för mig. Vill ha någon att träna ihop med. Känna att man stöttar varandra. Men hemma träning. Ja nu jävlar ska kilona bort och muskler byggas. Kom igen nu. Nu kör vi 🙂

stats