Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

VILKEN HEMSK NATT!

Godmorgon! Idag är jag så vansinnigt trött!

Från att ha känt sig starkt och på väg framåt dom sista dagarna till ett totalt bakslag igår. Sov oroligt inatt, vaknade till och från med en klump i magen. Hade jobbiga drömmar och vaknade helt kallsvettig. Fick reda på saker igår som förmodligen utlöste allt detta 🙁

Varför kan inte hjärtat lyssna på hjärnan? I mitt huvud har jag redan gått vidare. I mitt huvud vet jag att jag förtjänar bättre. I mitt huvud är jag stolt, rakryggad och går med huvudet högt ur det här. Mitt hjärta däremot skriker efter Totte, skriker efter att få bli omhållen, skriker efter att han ska ringa, skriker efter att han ska komma tillbaka krypandes <3

Idag har jag bestämt att vi ska ha en riktig fixardag här hemma. Verkligen storstäda i varenda lilla hörn. Men ungarna är inte alls lika pepp om jag säger så. 😉 

Får se hur mycket som blir gjort idag överhuvudtaget! Kanske min trötthet tar över och vi hamnar i soffan och har filmmaraton istället. Kan hända, kan hända 😉

Nu ska jag dricka en kopp Kaffe och ta tag i dagen!

Ha en underbar Söndag min vän <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. innebandyfrun

  Det kommer att komma bakslag. Men du reser dig igen! För var gång så har du blivit starkare. Ibland får man tänka att livet inte alltid är glass, ballonger och ett enda stort tårtkalas. Då kommer du uppskatta dom roliga sakerna ännu mer. Du är fantastisk, kram på dig!

 2. Kicki

  Alltså Therese jag måste bara få säga vilken otroligt stark tjej du är!
  Är helt mållös och imponerad av dig.. Att ha alla dessa motgångar men ändå vara en fantastisk mamma och en riktigt bra förebild för många tjejer runt om i världen!

  Nej detta är stort av dig.. du är dig själv jag vet men du är en förbannat bra tjej! Så fortsätt vara du och jag lovar du kommer lyckas hitta kärleken. För vem vill inte ha en sån som du egentligen?

  Stor Kram och du kommer bli världens starkaste när du gått vidare helt efter detta. Kör hårt!

stats