Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

VILL DELA MED MIG AV MIN GLÄDJE!

Jag är så spänd och förväntansfull och vill så gärna dela med mig av min glädje till er. Det är inte bara stress som huserar hos denna mamma just nu utan en hel del glädje också 😉

Snart kommer det ske en del förändringar här inne, både på bloggen och i privatlivet!

Hade jag kunnat så hade jag skrikit ut på öppen gata vad det gäller. Men tids nog får ni reda på allt 😉

På Lördag är jag och barnen inbjudna till Furuviksparken och deras premiäröppning. Kommer ni ihåg att vi var där förra året också? Den dagen var helt ljuvlig, solen sken och det var 30 grader varmt ute, vi klappade Lemurer, dansade till Stiftelsen. Dock ser vädret inte ut att bjuda på samma värme som förra året. Är det inte betydligt kallare denna vår än förra året? Börjar bli lite orolig att vi inte får någon sommarvärme i år…

lemurer

Då resan till Gävle tar några timmar så kommer jag och barnen åka upp redan Fredag eftermiddag och sova kvar en natt på hotell i Gävle. Ellah som älskar att bada hoppade av glädje över att hotellet har en stor pool vi kan spendera tid i.

cl_winn_pool_06

Någon som ska till Furuvik i helgen??

Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Vad roligt med Furuvik! Min sambo jobbar på furuviks camping precis intill,jag kommer också gå på lördag 😀 Hoppas ni får en underbar dag! Håller med Evelina här ovan om hennes Gävle-tips! Vilket hotell ska ni bo på? 🙂

 2. Sofie

  Va roligt att ni blir bjudna på sånna fantastiska upplevelser! Vi är 4 tjejer som kommer att åka dit! 🙂

 3. Tina Tyredal

  Vad roligt med furuvik 🙂
  vi bor i Gävle och har ännu inte funderat klart kring hur vi ska göra på lördag 🙂

 4. Evelina

  Hej Therese!
  Vad roligt med Furuvik. Vi ska inte dit i helgen, har säsongskort så vi ska nog gå någon dag till veckan i stället när det är mindre folk. Vad roligt att ni ska till Gävle! Jag tänkte bara passa på att tipsa er om att ta en promenad i Boulongerskogen om ni har tid. Super fin park, och min son tycker mycket om lekparken. Något annat som jag verkligen rekommenderar att göra här i Gävle, ifall ni skulle ha tid, är att besöka Järnvägsmuseet. Ett mycket häftigt museum som är väldigt skoj för barnen!

  Hoppas ni får en trevlig helg!!

stats