Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

VILL TILLBAKA TILL ASIEN!

Hej min vän! Har du haft en bra dag?

Här i Örebro tycker jag det har blivit svinkallt rent ut sagt. Brrr!! Känns som händerna är iskalla oavsett om jag är inne eller ute!

Sitter och drömmer och fantiserar om det perfekta huset. Snälla låt alla pusselbitarna falla på plats så livet kan kännas sådär härligt enkelt! Att inget krånglar alldeles för mycket. Som det annars har en tidens att göra 😉

Kan inte heller låta bli att drömma mig tillbaka till min och Ellahs fantastiska Mor och dotter resa till Asien förra året. Blir varm i hela kroppen när jag ser tillbaka på bilderna! Två fantastiska veckor, två länder och fyra olika öar. Vi hann med mycket och lite till och upplevde magiska saker <3

Sitter ni där hemma och funderar på att åka ut och resa, men ni tvekar pågrund av barnen? Till er säger jag bara ÅK!!

Med handen på hjärtat var det här min bästa resa någonsin, och då har jag rest ganska mycket! Att få uppleva allt med Ellah och se glädjen i hennes ögon var som toppen på berget! Magiskt! <3

Någon som har lust att bjuda oss på en resa??

Haha, nä tänkte väl det! Men det hade inte varit några fel!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emelie85

    Gud så härligt det ser ut. Jag var i Thailand i tre veckor med min dotter helt underbart. Måste tillbaka i vinter med båda mina barn 🙂

stats