Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

VIP INBJUDAN PÅ GRÖNA LUND!

Anledningen till att vi åkte upp till Stockholm lite hastigt och ganska så oplanerat var att vi sent i Onsdags fick en inbjudan av Zapevent till säsongspremiären av Gröna Lund. Dom hade visst glömt att skicka en inbjudan 😉

Självklart var vi ju bara tvungna att tacka ja till en hel dag med godsaker, karuseller och annat skoj!

För oss vip inbjudna ingick det åkband till alla i sällskapet, dryck, popcorn, sockervadd , spel och lite andra godsaker.

Ellah anser att våran tid i tv var det bästa som kunde hända.. Vi får presenter hemskickat och får en massa inbjudningar till roligheter. 

Jag håller med henne, snacka om vardagslyx 😉 Än så länge har det bara kommit massa gott med tiden i tv och peppar peppar har jag inte åkt på massa skitsnack eller andra tråkigheter. Visst kan jag ha en och en annan tråkmåns på bloggen som har en tråkig ton, men i jämförelse till alla positiva människor som ger komplimanger så är det ingenting. Driver man en blogg får man räkna med ris och ros och jag har åkt på väldigt lite ris. Tack , för det <3

Jag och barnen fick 5 biljetter till Grönan så vi bjöd med två vänner som bor i Stockholm, Evelina (årets ensam mamma söker), och Jocke. Varnade barnen innan att Jocke är en riktig `pajas`och gärna skojar och leker. Tror ni barnen älskade det? Han fick knappt en lugn stund. Hans humor passade barnen perfekt!

Efter några åk alla tillsammans släppte jag iväg Evelina och Jocke för att åka vuxenkaruseller så gick jag och barnen till barnattraktionerna. När jag stod där och tittade på Ellah som åkte karusell och fick se hennes enorma leende och glädjen i hennes ögon. Det slår allt!. Tanken slår mig ofta att när jag är iväg såhär så är jag inte ett dugg intresserad av att springa iväg och åka själv längre, även fast jag tycker det är väldigt roligt. Iallefall inte när jag är på plats med barnen, då vill jag vara med dom och inget annat.  Ett åk tillsammans med Jocke i en helt galen attraktion gjorde jag , sen får det bli fler åk vid annat tillfälle då barnen isåfall inte är med…

gröna lund Gröna lund 1 Gröna lund 2

IMG_8493

IMG_8495

Är så glad och tacksam över vänner som kommer i min väg i livet. Både Jocke och Evelina fanns vid min sida under dagen och hjälpte mer än gärna till med barnen och såg det som en självklarhet och det lovar jag er, det är det faktiskt inte allt för många som gör. Ofta kan folk vara så inne i sitt att dom kanske inte ser att dom kan vara till hjälp när ett barn behöver springa och kissa eller annat. Nu är jag i o för sig väldigt van att klara mig själv och löser alltid situationer som uppstår och är extremt dålig på att be om hjälp. Men oavsett så uppskattar jag det otroligt mycket <3

En fantastiskt dag av Zapevent och det var sedan två trötta och lyckliga barn som somnade i sina sängar så sent som 21:40 tiden på Lördagskvällen. Vi fick en lång och välbehövlig sovmorgon i Söndags där barnen faktiskt gick ner och gjorde frukost på sängen till mig, då jag hade namnsdag!. Asså dessa ljuvliga ungar. Det måste vara det bästa jag gjort i hela mitt liv!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats