Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

DET SÄGS ATT DRÖMMANNEN FINNER DU I DRÖMMARNA!

Känslan av att ha ungarna hemma är obeskrivlig. Jag blir hel och huset blir varmare på något sett <3

Har i kväll varit och plockat blommor till morgondagen. Hade tänkt försökt mig på att fixa blomsterkransar till oss tre! Wish me luck 😉

Vi ska fira Midsommar ute vid Pappa/Morfars sommarstuga med hela tjocka släkten på Pappas sida. Mysigt!

Så hör ni inte ifrån mig på några dagar så vet ni varför 😉

Glad Midsommar <3

Är det inatt man ska lägga 7 sorters blommor under kudden? Det sägs ju att man drömmer om mannen man ska gifta sig med då!??

Jag trodde jag funnit honom, den mannen som ville gifta sig med mig. Men så var inte fallet! Så jag undrar vem som gömmer sig i mina drömmar 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ella

  Hej Kan du snälla snälla skriva ett inlägg om dig och totte nu hur det är mellan er nu och så är jätte nyfiken på det och de skulle vara så kul om du kunde göra det <3

 2. Sandra

  Alltså jag älskar din blogg! Har alltid gjort och kommer alltid att göra!
  Passar på att posta lite info om finest toppbloggerska Catrin Hedlund, som ska ha barn i höst med en av medlemmarna i Panetoz!
  Instagram för mer info: catdelux86
  Blogg; http://www.finest.se/catrinhedlund

  Kramar Sandra

 3. natalisworld

  Men vadå? Vad har jag missat, det ser ut som att ni är tillsammans på alla bilder? Har ni gjort slut?

 4. Johanna

  Kommer du ihåg att jag skrev till Totte att han inte både kan äta kakan och ha den kvar? Det är just det här som blir problemet, du kommer aldrig komma vidare med han i hasorna och därmed ökar riskerna för att du aldrig kommer hitta din drömman som vill leva och gifta sig med dig. Om det är osäkert med Totte, ställ ett krav, allt eller inget! Och vid inget så är det inget, ingen kontakt med dig eller barnen, man kan inte bara få vissa bitar av någons liv, lycka till! Hoppas allt ordnar sig! Kram

 5. jenny

  Tro mig du kommer finna den rätta. Jag tror helt klart att han finns där ute. 🙂 för mig känns det som att jag aldrig riktigt kan gå vidare om jag umgås mycket med nån jag har varit tillsammans med. Jag tror att det skulle kännas lättare om du tog avstånd från Totte ett tag, men du gör som du själv vill 🙂 hoppas du får en bra midsommar!

 6. Barbro

  Vill också önska dej en bra midsommar.
  Är en trogen läsare av din blogg och tycker att du är en härlig person.Du delar så mycket till oss.Önskar dej all lycka.
  Kramar till dej.♥♥♥

 7. Frida

  Jo du kommer säkert finna honom MEN, uppfatta nu inte detta fel, du har faktiskt redan skaffat två barn med en kille sen innan! Kan du inte ta och tagga ner litegrann och ägna dig åt dina barn? Du verkar va en jättebra mamma så var glad för det du har? Varför måste du ha en man i ditt liv för att känna dig hel eller vad det nu kan va? Du har ju som sagt redan barn och så sen innan, man får väl nästan stå sitt kast litegrann va!!

stats