Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

DJUPA TANKAR OCH FUNDERINGAR!

”Du kommer att stanna, mitt i steget, trollbunden eller skräckslagen. När han har valt ut dig, låst dig med sina ögon, avväpnat dig med sina ord och kontrollerat dig med sin närvaro – kommer ditt liv aldrig att bli som förr igen. Han kommer att ta med dig på en resa, på ett äventyr, du kommer att få uppleva ett liv du aldrig hade tänkt dig, ett skimrande gungfly, en sagovärld eller den rena terrorn. Han kommer att le och bedra dig. Ni kommer att starta om på nytt och på nytt, men det blir alltid du som får räkningen. Och när han är färdig med dig – och han kommer att bli färdig med dig – så kommer han att ta med sig din oskuld och din stolthet. Du kommer att bli lämnad ledsen, mycket ledsen men inte mera klok. Länge kommer du att undra vad det var som hände och vad du gjorde för fel. Och om någon annan som han kommer och knackar på din dörr – kommer du att öppna då?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Daniela

  Vem tror vi att vi är?? Kräva? Hahaha ball kommentar Jessica. Kan vi verkligen ”tvinga” någon skriva något?
  Har aldrig sagt ngt illa om T, bara mina åsikter. Så ta tag i dig Jessica, spill inga tårar över en liten kommentar. Det kommer bli bra igen.

  Medans jag har två val-läsa eller inte läsa.

 2. Jessica

  Daniela o Lisa vilka tror ni att ni är. Även om Therese varit med i tv så har hon rätt till ett privatliv. Ni kan inte kräva att hon ska svara på något. Om hon vill berätta så gör hon det när hon känner sig reda för det. Fortsätt o skriv som du gör Terese det är så kul o läsa om dig o din vardag. O din vardag handlar ju så mycket mer än bara ditt förhållande med Totte lycka till med barnmässan 🙂

 3. lisa

  Men allvarligt! Folk undrar både här och på instagram vad som händer och du svarar inte! Du vill ju att alla ska undra och fråga då får du ju svara också! Du har lagt upp massa kort med konstiga texter, så svara annars kan du sluta skriva som du gör. Håller helt med daniela.

 4. Daniela

  Sorry men så j*kla bull att alltid behöva läsa mellan raderna när man läser din blogg. Blir så tråkigt till slut att alltid behöva gissa sig fram i dessa ”gåtor” till inlägg, och var tredje månad skriver du som det är…
  Blääh

  Lycka till, inget illa menat bloggen blir bara meningslös.

 5. Malin

  Therese gå vidare..
  På nått vis tror jag att i tv så hade du automatiskt överhanden då det var du som ”valde” men i verkligheten ser nog sig Totte som ”nåt bättre” kap än dig just för att han eg är ”fri” inget bagage el barn.
  Han förstår inte vilka juveler du har..
  Du behöver en seriös kille som inte bara finns där när de passar honom.
  Ledsen att säga men gå vidare DU förtjänar sååååå mkt mer!
  Låt ingen sänka dig till du själv inbillar dig att ingen vill ha dig..

  Kram/Malin

 6. Tesse

  Känner inte dej, och jag brukar inte skriva på bloggar då det känns konstigt att skriva till någon man inte känner.. Men jag har tittat in här då o då sen du var med i ”ensam mamma söker”..
  Har varit med om liknande som dej och känner så oerhört med dej 🙁 jag hoppas lite att det man läser mellan raderna inte stämmer, jag vet hur ont det gör, hur lätt man sviker sej själv och hoppas att denna gången blir det annorlunda.. Men nångång måste det vara nog, det är SÅ svårt att gå vidare men man måste, för att inte gå ner sej i mörkret totalt!

  Jag vet att du en dag kommer hitta någon som förtjänar dej! Någon som kommer älska dej och avguda dej och göra precis allt för att få vara dej nära!!

stats