Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

SKÄRP TILL ER!

Seriöst nu får ni ge er! ( ta inte åt er om ni inte känner er träffade)

Jag förstår att folk är nyfikna och undrar om jag och Totte är tillsammans eller inte. Men det får gå till en gräns.! Att jag ska få påhopp pågrund av mina inlägg eller att vi inte lägger upp bilder på varandra. Snälla, bara för att vi har ett offentligt förhållande så betyder inte det att alla har sig rätten att veta om vi bråkat, gjort slut, fortfarande är tillsammans eller inte. Skulle det vara slut så berättar jag det väl  när jag känner mig mogen och redo för det?

Jag är en människa med mycket känslor och jag har också ett hjärta även om ni bara ser mig som en bloggare! Mycket skriver jag till er, men en del vill man ta tag i privat innan man berättar för hela världen. Kan inte det verka rimligt för dig/er?

Ni kräver att jag ska skriva ut allt om mitt privatliv? Vem har sagt att ni har den rätten? Vem har bestämt att jag inte ska kunna få skriva vad jag vill på min blogg, även om det tycks irritera folk?  Jag är en av dom bloggare som ändå är så jäkla öppen som jag är.!  Jag lägger inte upp en fasad om ett perfekt liv, när det ibland inte är så. Men snälla ,låt mig få avgöra när jag ska berätta saker och vad jag ska berätta för er!

Allt jag skriver handlar faktiskt inte heller om Totte och mig. Att jag ibland skrivit att jag just nu går igenom en tuff period kan handla om att någon närstående är svårt sjuk eller andra saker, som av respekt  jag inte kan berätta.  Vill  ändå kunna skriva ut att jag mår dåligt en dag, eller bara skriva ut massa tankar och funderingar! Mycket för att ni ska kunna förstå min frånvaro på bloggen. Detta gör jag i respekt för er så snälla ge mig lite tillbaka!  

Följer man min blogg enbart för att man är så besatt av mitt och Tottes förhållande så råder jag er till att sluta läsa. Mitt liv består av så mycket mer än enbart Totte och mig!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Hejsan Therese. För vill jag säga att jag verkligen beundrar dig som person och som mamma. Du är en helt fantastisk mamma. Och det ska du vara så grymt stolt över.
  Jag har som sagt var nyss sett säsong 7 av Ensam mamma söker och har just börjar följa dig på din blogg och även på Instagram.
  Tycker det är grymt bra och starkt gjort av dig att slå ner foten och verkligen berätta vad du tycker och tänker, Att det finns så många som verkligen bryr sig om att vara gnälla om allt. Som du skriver så handlar inte bara denna blogg om dig och Totte, utan om dig och dina barn med. Jag bara älskar att följa dina inlägg och hur ni har det.
  Önskade att jag oxå fick må så bra som dig och kunna leva ett underbart liv med mina älskade barn och min älskad underbara man. Men mitt liv är så fruktansvärt jobbigt nu och har varit ett liv med mycket smärta och tråkigheter sedan några år tillbaka men sedan i februari så verkar det bara gå åt ett håll. Jag har en önskan just nu och det är att jag vill börja må bättre och få känna glädje och lycka attfå vara den mamma jag vill vara. Men det känns som i denna stund är helt omöjligt.

  Så jag beundrar dig så enormt mycket.Dina barn är helt fantastiska och är så glad att du fått din prins och att ni älskar varandra.
  ¨
  Massa stora bamse kramar till er och ta hand om varandra med respekt och kärlek. varma hälsningar från Mig Linda

 2. camilla

  Bra skrivit och att du satte ner foten.
  Klart man är nyfiken vad som sker i ditt liv och med totte, men jag kommenterar inte för det och inte ofta heller om det inte är något jag känner att jag har att säga.
  Du som jag har lika rätt till ett privatliv vare sig man är mer känd eller ej. Spelar ingen roll. Tycker du berättar så mycket ändå om ditt privatliv.

  Kämpa på ochatten fortsätt som du tycker känns rätt.

 3. Ivona

  Hej! Super bra skrivet. Stå på dig, tycker du är en fantastisk kvinna o mamma. Önskar dig all lycka ❤️. Kram

 4. Johanna

  Stå på dig! Du är grym och har lika rätt till ett privatliv som alla andra, trots att du är en offentlig person 😉 vad du delar på din blogg är det bara du som bestämmer och vi är tacksamma att du ens delar med dig av så mycket som du gör av ditt liv! 🙂 tack för en bra blogg, du lyser upp varenda dag!

 5. Malin

  Tycker du beter dig som en tonåring. Skriver kryptiska saker och blir sur för att folk spekulerar. Vi fattar att T har sårat dig men det är fortfarande du som har makten att resa dig upp och ta tag i ditt liv. Förutsatt att du inte fortsätter att svansa efter honom förstås.

 6. Louise

  Väljer man att vara med i EMS och dessutom börjar blogga efteråt och stundtals är rätt så öppen i sin blogg med tankar och känslor så tycker jag du helt enkelt får acceptera att folk är nyfikna! I SYNNERHET eftersom du ibland lägger ut väldigt ”kryptiska” inlägg. Då blir det spekulationer!

 7. Ida

  Therese! Jag vill börja med att säga att du är en grym tjej med riktig fighter inom dig. Jag vill också lägga till att jag ändå till viss del kan förstå frustrationen som uppenbarligen några läsare har uttryckt. Vi får ibland veta A om något, men inte B. Vi får veta att något hänt, men aldrig vad. Bara kryptiska ledtrådar kring det. MEN, som du säger är det ditt privatliv och det är förståeligt att du inte vill dela med dig av allt, men snälla lämna oss inte hängande. Lämna kanske det kryptiska i alla fall. Jag förstår ändå att du kanske vill säga något litet om det för att vi ska förstå varför du inte bloggar eller dylikt. Självklart är det din blogg och ditt val vad du skriver och inte skriver, men ville ta det från denna sida så du ser hur det kan uppfattas från de som läser. För vad är en blogg utan dess läsare? Vi hejar ju på dig och bryr oss om dig, i alla fall många av oss, och jag tror till viss del att det är därför nyfikenheten och frustrationen uppstår hos många.

  Hoppas du förstår min tanke och hoppas att allt är ok med dig.

  Kram

 8. marie blom

  Förstår din känsla, men jag tycker inte att det är konstigt att folk undrar då ni faktiskt har blivit kända just pga ert förhållande. Du skrev ett väldigt kryptiskt inlägg och då undrar folk, inte så konstigt.

 9. Daniela

  Jag kan ju förklara lite hur de flesta människor (i detta fall kvinnor) tänker… Som kvinna handlar mkt om kärleken, filmer, musik, sen kärlek till sina barn/vänner mm Pirret när vi ser en väska/skor kan också likna en kärlekshistoria. Men det vi alla mest brinner för är kärlek mellan två personer. Sen att DU väljer att vara med i ensam mamma söker (…?Kärlek?) och sen att din blogg är en förlängning av programmet gör att vi vill följa er kärlekshistoria. Blir det de två??
  Blir det bröllop/barn mm mm… Guess what? VI ÄLSKAR SÅNT!
  Att man ställer frågor om er då detta intresserar oss är väl inga konstigheter?? Sen att ”man ska skaffa sig ett liv” och sluta vara så nyfikna, eller som många säger här, ”gotta sig”, gissa vad??? NEEEEJ det är väl inte fan många som gottar sig i någons olycka utan man vill följa en kärlekshistoria och se ”hur det slutar”! Som en film, man vill ju se slutet! Ingen stänger av tv:n mitt i filmen?
  (Sen fine, klart det finns de som vill ont men de är fan inte många och de tar det väl inte via bloggen?)
  Så förstora inte något eller ta vatten över huvet, vi vill bara följa en kärlekshistoria.
  Sen bonus är allt runtom som vi får ta en del av så som dina barn, mammakroppar, jobb mm mm… Men tycker du det är så jobbigt så är tips att sluta blogga.

  Hau de”!

 10. Cecilia

  Jag tycker om att läsa din blogg och tycker att du verkar vara en fantastisk person så inget emot dig. MEN jag kan väl tycka att när man som offentlig person, med ett offentligt förhållande (som det ju faktiskt är) skriver kryptiska inlägg så får man helt enkelt förvänta sig frågor och nyfikenhet. Känns litegrann som du faktiskt bidragit till detta. Du ska naturligtvis få skriva vad du vill i din blogg men ingen rök utan eld. Tyvärr. Så länge du säger A och inte B så kommer folk att fundera och fråga. Människor funkar så.

 11. Maria

  beundrar dig att du klarar av att ha en sådan blogg. Tyvärr är det så att vissa älskar att skvallra och snoka. Hoppas att allt ordnar sig livet är inte en dans på rosor man vet aldrig när allt vänds upp och ner det sker när man minst anar det.

 12. Angelica

  Hej. Håller med föregående talare. beundrar din styrka. följer din blogg för du skriver så mycket och älskar att läsa blogg inläggen dina.. du är så grymt stark och verkar vara en helt underbar person. lycka till med allt!

 13. Linda

  Jag beundrar dig o din styrka! Du verkar vara en sån otroligt fin människa! Jätte fina barn har du oxå ( vi har barn på samma dagis)

  Stor kram !

 14. Jenny

  Jag tycker att su är en underbar bloggare oh jag uppskattar verkligen att du delar med dig av sitt liv oh att du vill skriva om de ❤️ Jag lär mig mycket av att läsa din blogg, jag har haft de tufft i min tonår med diagnoser hit oh dit oh jag är en oerhört glad följare till dig då du skriver så jävla bra saker som träffar rakt i hjärtat på mig ialla fall oh du har fått mig att inse mycke oh att livet är fullt av överraskningar ❤️ Dina ord är min lärdom

stats