Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

DOM GÅR MIG PÅ NERVERNA!

Godmorgon, eller godförmiddag, kanske? 🙂

Det märks att barnen är så pass friska att dom hade kunnat vara på förskolan idag. Jag brukar sällan stånka och stöna över mina barn, men idag, idag minsann är det jobbigt att vara sjuk och ha två energiknippen till ungar som varit instängda hela veckan.

Dom går mig lite smått på nerverna 😉 Det är inte det att dom bråkar, tvärtom, dom har kul, väldigt kul och livar och skrattar och jag känner mig dum som inte orkar roas av deras galenskaper. Men just nu vill jag bara ha det lugnt och på en härlig mys nivå. 

Men men, snart blir jag ensam hemma ett par timmar då barnen ska iväg på Bio. Lasse-Majas detektivbyrå är en stor favorit hos båda ungarna här hemma ,så dom jublande extra åt att det kommit ytligare en film 🙂

Hörde lite små rykten om att barnvakten skulle ta med dom till Mcdonalds så jag kommer förmodligen både ha mätta, trötta och glada ungar när dom kommer hem. PERFEKT 😉

Ha en fantastisk dag min vän. Nu ska jag fixa iordning två barn taggade till tänderna, köra iväg dom och sedan inta en soffplats med en stor kopp kaffe  😉

Ska bli spännande att höra vad barnen tyckte om filmen sen. Hade jag inte varit sjuk hade jag haft en given plats bredvid dom i stolarna. Även jag tycker om dessa filmer 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ullis

    Mina barn o jag tänkte också gå på den i helgen men vi fick inte komma in då den är från 11 år 🙁 får vänta tills den går o ladda ner 🙂

stats