Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

FÖRBEREDELSERNA INFÖR BLOGGEVENTET KÄNNS UNDERBART!

Ska men se någon fördel med att vara hemma och vara sjuk och vabba är väl att man hunnit göra saker i hemmet jag velat tagit tag i länge och som tiden brustit vid. Skönt på ett sett 😉

Allt inför det kommande bloggeventet är spikat och klart och jag är så fruktansvärd nöjd över vad jag kommer kunna ge dom andra mammorna 😉

Hotellövernattning, en hel dag på Spa, välfyllda goodiebags, otroligt maffigt Julbord på en av dom finaste restauranger jag varit på, vip bord på Örebros populäraste uteställe. Kan nog inte bli annat en Succe den helgen. Förhoppningsvis 😉

Det är flera som har frågat mig vad det är för slags event och om vem som helst kan komma som en öppen inbjudan!?

Nej, tyvärr inte denna gång. Det här är eventet är för 10 andra storbloggare inom mammabloggar runt om i Sverige. Skulle dock någon av dom inbjudna inte kunna komma så funderar jag på att lotta ut den platsen till någon av er läsare. Hur låter det? 😉 Nu får ni väl bara hålla tummarna för att någon av mammorna får förhinder 😀

Nu ska det bara fyllas lite mer i goodiebagsen <3

Puss och Kram vännen <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats