Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

GALAPREMIÄR MED TOTTE I STOCKHOLM VÄNTAS!

Halloj vännen!? Har du njutit av värmen eller smälter du bort?

Sitter just nu på jobbet och tar en snabb lunchrast och passar på att skriva till dig. 🙂

Är på extra bra humör idag trots lite sömn under veckan. Antar att jag inte är den enda som vaknar klibbig, svettig och kladdig under natten?

Totte är på väg hit och jag är så galet puss sugen att jag förmodligen kommer slänga mig rakt i hans famn när han kommer. Hatar att sakna, och nu saknar jag dubbelt upp, både mina barn och min `man`. Snacka om att känna sig halv!

Imorgon tar jag och Totte en natt i Stockholm där vi ska bo på hotell, gå på galapremiär av någon film och sedan blir det lite drinkar, mat och bubbel ute på Djurgården. Länge sedan vi var helt ensamma, bara vi två, så det ska bli extra mysigt <3

Som om inte det vore nog så kommer Madde från Ensam mamma söker hem till mig ikväll och ska sova kvar. Är så innerligt glad och tacksam att vi funnit den vänskapen i varandra som vi faktiskt har gjort. Förra sommaren i samband med äventyret i Ensam mamma söker har gett mig så otroligt mycket.! Upplevelser, glädje, vänner för livet och framförallt det jag sökte efter, en man att dela mitt liv med. Fasen så rik jag blivit 😉 Kanske inte på pengar, men på vänskap och kärlek, och det är väl det värdefullaste vi kan vara rika på i livet? <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mamma anna

    hej jag undrar om madde fortfarande har kvar sin kärlek jason eller är de över mellan de två?

  2. Jennifer

    Härligt! Då ses vi i Stockholm på premiären imorn 🙂 sååååå himla roligt! Jag har två vänner med och ska möta upp ”mina två mammor” Jenny och Cecilia 😉
    KRAM

stats