Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

LÄNGTAR EN SMULA TILL HÖSTEN!

Jag har alltid hundra saker på gång. Om inte i verkligheten så i mina drömmar, tankar och planer!

Jag längtar en smula till hösten konstigt nog. Jag tror på alla sett och vis att den kommer bli så himla underbar. Iallefall ser planerna ut så. Sen vet man ju aldrig 😉

Min bovärd har lovat mig en nästintill totalrenovering i huset. Nya badrum, nytt golv på nedervåningen och ny tvättstuga. 🙂 Ni förstår inte hur glad jag är över detta. För mig är det viktigt att bo i ett hem där man trivs och att det ser ut på ett sett som får en att må bra. Dessa saker som ska göras i höst är väl i stort sett det enda som jag inte trivs med. Sååå im happy! 😀

Finns det någon mer än jag som tröttnar snabbt på möbleringen och inredningen i rummen och gärna gör om? Jag vet inte hur många gånger jag fixat om i barnens rum och mitt eget. Jag känner att jag inte fått den rätta prägeln än. Jag vet exakt hur det ska se ut i mitt huvud, men med min ekonomi som ensam försörjare så tar vägen dit en aning längre.  Kan inte direkt ta den snabbaste och smidigaste stigen 😉 

Håller just nu på med Ellahs rum. Visar  bilder när det är klart!

Ska förresten sälja hennes Säng då hon fick en ny i födelsedagspresent.

Sängen är en växarsäng från Ikea i furufärg som jag målat om i vitfärg där jag inte täckt allt för att få en lite mer gammal och sliten känsla och det med denna fina text på. Någon som är intresserad av den? Så skicka ett mejl. Först till kvarn! 

Åh, jag blir alldeles pirrig i kroppen när jag tänker på hösten. Tänk att få hemmet som nytt, precis så som jag vill ha det, mysiga kvällar med Totte som förhoppningsvis är min sambo vid det laget och barnen lekandes på sina nya ommöblerade rum och all planering inför Älskade barn mässan!

ALL KÄRLEK <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christine

    Har Totte fått jobb inom NCC i Örebro om ni blir sambos?
    Kommer så väl ihåg att han sa det i ett av programmen att det inte var några problem 😉 jobbar själv inom NCC och är lite nyfiken 🙂
    Önskar er all lycka tillsammans ❤️
    Kram C

stats