Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

HAR DU EN SEKUND ÖVER?

Godmorgon vännen!

Jag sitter på kontoret och försöker jobba på med det sista innan jag och barnen kan ta helg. En hel del samtal och en skissplanering kvar sedan får jag lämna det största kring jobbet tills på Måndag.

Barnen ser fram emot att åka bort i helgen och direkt efter jobbet så hämtar jag upp dom för att bila upp till Gävle där vi ikväll ska checka in på Clarion Hotel Winn .

Ellah är förväntansfull på den stora poolen dom har på hotellet, medans jag ser nog mest fram emot morgondagens frukostbuffe ;). Finns det något bättre än frukost på hotell? Ganska svårslaget!

Jag har tidigare i veckan hintat om att det händer en del i både jobb och privatlivet. B.l.a ska barnens rum nu tapetseras om och möbleras om av lite olika anledningar. Så nu skulle jag behöva eran hjälp. 

Jag har valt tapeter från Boråstapeter men dom jag valt är så himla fina allihopa att jag har svårt att välja ut vilka två jag ska välja. Det ska vara en fondvägg in till Kidhs rum och en fondvägg in till Ellahs rum.

Vilka två skulle du välja? 

boråstapeter boråastapeter 2

Det kliar i fingrarna på mig. Jag ser framför mig hur fint och ljust det kommer bli i deras rum. 

Barnen fyller ju år snart och än så länge har dom ingen specifik önskan utöver Astrid Lindgrens värld, så igår beställde jag nya, vita små söta möbler från Kids Concept inne hos Jollyroom

bord och stol

Åh, dessa möbler kommer göra säg så bra in rummet. Nu behöver jag bara hitta en bra och vit klädstång, matta och lite annat småfix som kommer göra rummet perfekt!

Ha en underbar helg och tack för hjälpen av tapetval <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Vill bara inflika att barnmöblerna är inga jag rekommenderar :/ vi har både bordet och stolarna och efter bara 5månader var benen helt ruckliga, nu har jag två små klätterapor iofs 🙂 men jag tror det beror på att benen lutar utåt.. Så vi har fått slänga våra nu efter bara ett år 🙁 hoppas ert håller bättre!!
  Jag är svag för stjärnor så jag röstar på tapet med stjärnor, eller prickar!!

 2. Sandra

  Stjärnorna skulle jag välja till Ellah. Sen skulle jag välja luftballong till kidh. Det känner jag skulle passa deras personligheter

 3. Johanna

  Alla är så fina! Men den med träd och röda fåglar gillar jag mest!
  Och kanske luftballongerna till Kidh eller kanske stjärnorna!
  Vilken tror du dem gillar bäst?

 4. Lina-Hampus mamma

  Jätte fina tapeter,det e inte lätt att välja e ju djungel av sådant både i färg och tapet,jag gillar stjärnor väldigt mycket och randigt men jag skulle nog välja fåglarna och fågelholkarna,blir lite annorlunda.Skulle vara kul och kunna se hela rummet kanske e lättare och se hur resten ser ut,men ha detta som en fondvägg så det inte blir för mycket.Sj tog jag med mig hem färgprover till sonens rum igår men han ville absolut inte byta färger i sitt rum..Har ju försökt att han skall ha ett tonårsrum och då har hand som en fondvägg som ser ut som en graffiti vägg,och sedan en silvermetalic vägg och två väggar e ljusgråa.Men de prover ja hade med mig var från grönt till turkost..Men nä vi skulle inte ändra,fasen också vill ju så gärna byta lite..men e han nöjd så e han nöjd.

  kram ha en fin helg…<3

 5. Denni

  Skulle satsat på stjärnorna till Ellah, och den med små
  Prickar (högst upp) till kidh 😉
  Men är de inte lite stora för dessa möbler?:/
  Kraam

 6. Denise

  Har själv den med fågelholkar med de rosa körsbären i mina barns sovrum. Den är helt underbar och får alltid komplimanger för den. Så jag hade utan tvekan valt den 😉

 7. Susanne

  Jätte fina tapeter!
  Jag gillade den med stjärnor samt båda med fåglarna så fina 🙂
  Vad kul att åka till Gävle och mysa.
  Ha en underbar helg!

 8. Cina

  Alla tapeterna är ju så snygga så vilka av dem du än väljer så blir du säkert nöjd. Jag skulle ha valt fågelholkar till båda två eller så den randiga i ett rum och den med stora prickar i det andra rummet. Hoppas att ni får en härlig helg i furuvik/gävle☺

 9. Mathilda

  De blå med fågelholkar har jag faktiskt i min hall tillsammans med vit bröstpanel och så har jag målat dörrarna till toa och garderob i den gråblå färgen i dem. Jag älskar dem, de gör mig glad och är som en smaskig karamell att titta på 🙂 Stjärnorna är också tuffa tycker jag, de två hade jag valt!

  HA EN BRA HELG!

stats