Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

HÄRLIGT PAKET SAMT LITE INNEHÅLL I BAGEN!

Blev så himla glad när ett paket från Geggamoja dök ner i brevlådan förra veckan. Jag älskar deras kläder!. Är det något mina barn hatar, både Kidh och Ellah så är det `hårda`kläder. Jag får verkligen inte på Ellah ett par jeans och Kidh vill helst gå i leggings eller sköna byxor som han säger!

Geggmoja var också en av sponsorerna som sponsrat till Goodiebagsen på eventet. 🙂

Nöjda mammor som fick varsin färgglad mössa <3

Brukar du handla Geggamoja? Vad tycker du om deras kläder?

Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Loppan

    Jag har inte fått min bebis ännu (3 dagar över BF.. lång väntan!!) så har inte direkt hunnit testa deras kläder, men ÄLSKAR deras kläder verkligen (det jag sett på nätet). Köpte en mjukisapa därifrån, som är sydd från överblivna kläder.. och jag dör lite smått för den varje gång jag ser den!
    Kommer garanterat handla en massa därifrån när han ploppat ut 😀

    Älskar din blogg!

stats