Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

TOPPENERBJUDANDE TILL DIG!

Hej vännen! Har ni börjat inhandla julklappar? Jag är i stort sett klar, så himla skönt 🙂

Högst upp på Ellahs önskelista står det balanscykel. Hon är 5 år och borde kanske kunna cykla utan stödhjul? Men det där med stödhjul är ju både bra och dåligt. Ellah har förlitat sig  helt på stödhjulen och kan cykla både snabbt och svänga som en galning. Men hur blir det då när man tar bort stödhjulen? Skillnad delux! Hennes kompisar som lärt sig cykla helt själv har allihopa börjat med balanscykel, därav Ellahs önskan.

En balanscykel har det blivit och den får Ellah och Kidh faktiskt tillsammans. Ellah kommer bara använda den en kort tid då hon egentligen kan cykla utan stödhjul, men vil känna sig `säker`innan vi tar bort dom 😉

Nu kan jag i samarbete med WIGGLEKART ge er 300 kr i rabatt när du uppger Therese14 vid beställning. Passa på att köpa presenter eller julklappar! Kan inte blir bättre 😉

Detta är några av produkterna du kan beställa med den fantastiska rabatten! 🙂

Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Klara Nygren

    Hej! Vilket bra erbjudande! Hur länge gäller erbjudandet? Är sugen på att köpa en wigelcart till sonen som fyller 3 år nästa månad!!

  2. Fia

    Känns rätt onödigt enligt min mening. De flesta brukar väl vara redo för en cykel utan stödhjul när man är i 5-6 års åldern?

stats