Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

KÄNNER MIG DUM, UMGÅS MED EXET!

Jag som sade till Mamma idag när vi åt lunch att jag ibland kan känna mig dum. Jag har lixom tappat mitt kloka och intelligenta ordförråd. Typ, känslan av amningshjärna?!. Förstår ni känslan? Man vill få ur sig massa ord, men man tuggar sig i tungan och ut kommer bara ord som egentligen inte betyder något för dom där kloka orden är borta. 

Vi kom båda fram till att det har med stress att göra och att jag förmodligen inte blivit dum i huvudet 😉

I morgon väntas jobb på Stora Holmen  från tidig morgon till sen kväll. Kom och fira Valborg med oss vettjja 🙂

Många bollar i luften som sagt. Anders som jag driver Barnmässan ihop med äger också Stora Holmen och det tillsammans med min mamma, där även jag är platsansvarig. Krångligt? Inte så krångligt som det låter 😉

Det jobbet och uppgiften har jag dock släppt på i år då all fokus och jobb ligger på att få en toppklassig Barnmässa i höst. Över Valborg är ett undantag då vi behövs alla på plats. Brukar vara ca 6000 besökare hos oss denna dag!

På fredag 1 maj fyller min älskade Pappa år så då tänkte jag åka dit på kvällen, äta middag och ta en glas vin och sova kvar ute på landet och njuta av sjön som utsikt. Tror jag behöver ett dygns lugn och ro! Barnen är hos sin Pappa i helgen, men innan dom åker dit och innan jag åker och firar min Pappa tänkte vi ta en heldag på Kolmården! Vi har blivit inbjudna av Zapevent, samma som bjöd oss till Gröna Lund.

Barnen är tokladdade och jag likaså 😉 Har faktiskt bjudit med mig mitt ex, barnens pappa. Sista tiden känns samarbetet mellan oss riktigt bra och jag vill att våra barn ska kunna göra sådana här saker tillsammans med oss båda två tillsammans, något som alltid har varit viktigt för mig, men kanske inte alls lika viktigt för barnens Pappa. Men sista halvåret har han kommit på andra tankar och det glädjer mig något enormt!!! 

Bamse_i_parken_2015-03-19_073_medium

VIP KOLMARDEN

Sist jag och barnen var på Kolmården var för två år sedan, när vi spelade in tv. Minns ni att vi fick klappa Delfinerna? Och tänkte ni på vad liten Kidh var då? Har sett några avsnitt från den sommaren och Kidh var verkligen mini mini <3

Någon mer som ska till Kolmården?

Ta hand om dig <3 Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Hej jag tycker det är fint när föräldrar umgås som har separerat. Då sätter man verkligen sina egna behov åt sidan för det är kanske inte det man vill innerst inne vill att umgås med exet. Barnen får känslan av en hel familj för en stund och att ha båda sina föräldrar med kan betyda mycket för ett barn.

 2. en annan mamma

  Känn dig inte dum det är ju det barnen behöver.
  Hoppas att ni kanske kan hitta tillbaka till varandra för barnens bästa.
  Önskar bara det bästa för både du och barnen Totte var ingen bra lösning han är inte vuxen än tyvärr

 3. GC

  Toppenbra att du och barnens far kan ha kul ihop med era barn. Ni har ju något gemensamt hela livet. Men andra gamla ex finns det ingen anledning att ödsla tid på. Ska bli kul med din barnmässa i höst

stats