Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

LYCKLIG I SJÄLEN!

Hallloj snygging!

Idag sprudlar jag av energi. Känner mig lycklig enda in i själen 🙂

Börjar tack och lov känna mig mycket bättre och det är väl tack vare det som energin börjar komma tillbaka. ?  Jag har tillsammans med Ellah bakat en kladdkaka för att överraska jobbarkompisarna imorgon med lite fredagsfika 🙂

Min hjärna går på högvarv just nu med alla idéer jag har! Jag ska lyckas, jag ska genomföra detta! 😀

Thihii, inte alls hemlighetsfull va? 😉 Berättar så fort jag kommit en bit på väg och jag vet att jag till 100% kommer genomföra detta! På måndag ska jag på en mycket viktigt möte mot mitt mål 😀

Aja, över till nått helt annat! Jag vet inte hur jag vill ha mitt hår! Många älskade min hårfärg, och jag med för den delen men ville bara  ljusa upp det med lite ljusa slingor i. Men som vanligt när jag ska göra nått själv ,för att jag är för snål att gå till frisören så blir det inte riktigt som jag tänkte mig! Varför ska jag aldrig lära mig? 😉  Dom där få ljusa slingorna blev mer ljust överallt med en stänk av kyckling orange 😉

Funderar också på att färga mitt underhår till svart! Vad tycker ni om det? Hiss eller diss?  Tycker själv det är så snyggt med det där lilla extra i håret 😀

Idag vill jag även passa på att säga Grattis på födelsedagen till min lillebror som idag fyller 27 år! Japp det skiljer precis 1 år mellan oss!

Min bror tillsammans med mina skatter <3

Nä nu ska jag fortsätta fundera på om jag ska fixa håret eller inte 😉

Stor kram till dig <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jag har länge tänkt att jag ska lämna en kommentar här. Men har som aldrig riktigt kommit skott med det, tills nu. Jag fullkomligt älskar din blogg, du är en sån fantastisk människa och alltid så positiv. Det smittar av sig något så otroligt bara genom att läsa din blogg. Så tack för att du ger mig energi och glädje i min vardag, du är helt fantastisk och fler borde ha den energi du har!

stats