Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

MER FILM FRÅN SOMMARENS ÄVENTYR!

Tjohoo, äntligen är vi på väg 😀

Trots att det är vinter och vi är på väg mot mer snö och kyla så pratar Ellah om sommaren som var! Hela Ensam mamma söker resan var ju inte bara en fantastik upplevelse för mig, utan även för barnen.

I tv så sågs barnen en del, men inte alls så mycket som dom egentligen var med.  Som i utlandet ex, då var dom med oss hela veckan och dom var väl knappt med i tv, eller kanske inte alls till och med??

Den veckan pratar barnen ofta om, speciellt Ellah. Hon pratar om när dom badade i poolen, när båda barnen lärde sig simma själv med bara puffar, när vi lekte på stranden, när alla i teamet busade med dom osv. Men en händelse pratar hon extra mycket om och det är hennes Triathlon tävling.

Ellah hade hela veckan varit iväg med Mormor på mornarna för att lära sig springa, cykla och simma för att i slutet av veckan genomföra en stor tävling med massor av anmälda barn. Ellah som egentligen var 2 år får liten fick vara med ändå 🙂

Lilla snuttan såg verkligen liten ut mot alla andra. Men OJ så stolt hon var över detta! Varje gång hon än idag pratar om det skiner hon upp som en Sol och ser fruktansvärt stolt ut!

Mammas höna <3

Här har ni en film på Ellahs Triathlon tävling som hon genomförde med hjälp av Totte vid sin sida <3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EdE5619mCHM[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats