Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

NERVÖS I ONÖDAN!

Kan inte låta bli att skratta en smula såhär dagen efter kryssningen….

Jag som hade varit så nervös inför resan, både inför att träffa och umgås med massa nytt folk jag aldrig träffat och framförallt för att hålla i min första föreläsningen.  Men oj vilka mysiga människor och jag är så himla stolt över mig själv! Föreläsningen gick galant och det var många tjejer som kom fram efteråt och gav mig beröm. Åh, jag blev alldeles varm i hjärtat <3

Det var kul att åter igen få umgås med Mirka och detta dygn han vi verkligen umgås och det med en hel del skratt och mysiga stunder. Mirkas dotter Jennifer som var med umgicks med Kidh och Ellah hela tiden till Kidhs stora förtjusningen. Förstår inte vad det är med han och äldre tjejer? 😉

Även Anna som varit med i Familjen Annorlunda för några år sedan var med. Hon och speciellt hennes man gav mig en hel del skratt. Kul att få nya bekantskaper!

Tack Föräldrar och barn gruppen för att vi tre föreläsare blev inbjudna av er och tusen tack för det fina bemötandet och dom fina goodiebagsen 🙂 Puss på er!

Puss och kram vännen. Hoppas du haft en ljuvlig helg?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Så kul att föreläsningen gick bra!
    En nyfiken fråga: tjänar du pengar på bloggen? Hoppas det för du har en jättefin blogg!
    Bara nyfiken på hur det funkar.
    KRAM

stats