Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

NYÅR IMORGON OCH ETT BRA ERBJUDANDE TILL DIG!

Hej vännen, är allt bra?

Tänk att det imorgon redan är Nyårsafton.Har du några speciella planer?

Jag och barnen har inga direkta superduper planer utan vi tänkte ta ett lugnt och mysigt firande tillsammans med min bror och hans familj. Vi tänkte åka Pulka i Ånnaboda på dagen, ta med oss fika och varm choklad för att sedan på kvällen laga någon god middag, smälla raketer och umgås…. 

Förra året firade Totte med oss så det känns lite småskumt att jag inte får någon Nyårskyss iår av min man. Hoppas han ser till att ge mig extra många när han kommer hem 😉 Saknar <3

Jag hann med ett besök hos underbara Viktoria idag som gör mina ögonfransar. Trots att det inte blir något jätte jippo imorgon så känns det skönt att vara lite extra fin på självaste Nyår! 🙂   Jag har verkligen blivit beroende. Har man än gång börjat med lösögonfransar blir man så förälskad att man inte kan sluta. Det är sådan positiv skillnad!

Nu är Viktoria så snäll att hon hela Januari ut så länge tiderna räcker erbjuder mina läsare  upp till 25% rabatt ( nu 710 kr) vid en ögonfransförlägning, bättre blir det inte 🙂 

Vill du boka tid så ring eller smsa :0704745318   Uppge Therese Wickman vid bokningen så får du rabatt! <3

Ha ett fantastiskt Nyår min vän. Dela gärna med er om vad ni ska göra, vore kul att veta <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag ska fira in det nya året med min man och våra barn hemma hos oss. Min bror och hans son och min svåger med fru och barn kommer till oss och firar med oss. Äta middag och smälla raketer och massa mys!

  2. Liselott

    Jag ska jobba dubbelpass så kommer inte vara hemma för ens kl 23 på kvällen, så middag med arbetskollegor och brukare blir det sedan hem och skåla in det nya året 🙂

stats