Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

HUR MYCKET KAN DOM VÄXA?

Älskar att det är snö ute! Äntligen är Vintern här.

Hoppas dock att den hinnar stanna en stund till, för tiden till att åka Pulka, Skidor och bygga snögubbar har stannat vid tanken. Men nu har vi tid jag och barnen, så den skulle bara våga försvinna 😉

Tror ni jag fick lite smått panik när Ellah klev i sin overall precis innan jul och jag inser att ungen måste växt massvis sedan förra året. Hur kunde samma overall som var väldigt för stor förra året nästintill vara för liten nu?? Hur mycket kan barn växa på ett år?

Satte mig samma kväll och beställde en ny på nätet och igår kom den!  Har kört med Didriksson dom sista åren och är väldigt nöjd med deras ytterkläder, så det fick bli en till, i ny färg och från Oiidesign. Passa på att kolla in deras sida nu när det är REA vettja. På b.la massa ytterkläder 😉 

Nu när jag fick se att denna Overall fast i blått är rejält nedsatt funderar jag på att beställa en till Kidh? Men vet inte om jag vågar, tror Totte kommer  skicka tillbaka den isåfall 😉 Behöver han ingen ny så behöver han ingen tycker han. Men vi har lite olika uppfattningar om vad som behövs och inte. 😉  En till overall skadar ju inte? Han har ju snart växt ur den han har nu? 🙂 Och Fjällen väntas längre fram i vår, då kan det vara bra att kunna byta om den ena är blöt, eller hur?  Håll med mig, var på min sida nu 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Totte påminner om min sambo med saker som inte behövs, nu har vi dock inga barn än men då det gäller inredning är jag galen. Då jag köper saker som han tycker är fint men inte så nödvändigt eller då jag köper kläder till honom eller liknade. Men brukar funka att blinka lite med ögonen och säga att den var billig (rea) så vi tjänar ju på det i längden, de går oftast hem 😉

  2. Jänny

    Jag har alltid 2 ombyten till mina barn. Vintern kan ju ofta vara väldigt blöt och har man då igen torkskåp så kan de krävas att ha något att byta med. Så jag är på din sida

stats