Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

NYÅR MED ENSAM MAMMA GÄNGET!

Hallå, kan någon vara snäll och stoppa tiden!!??

Så mycket jag planerar att hinna med, att hinna skriva till dig och svara på alla dom  massvis av frågor jag fått. Men så vips så har dagen sprungit förbi. Kanske inte så konstigt just nu kring jul och Nyår?

Jag och Totte är i fullgång med att förbereda inför Nyår! Vi har inhandlat allt, förutom just fyrverkerier som vi tänkte köpa strax!

Vi blir ett härligt gäng på 10 vuxna och 11 barn! Tjohoo 😉 Fullt ös!

Vi har planerat att basta och umgås på dagen, låta barnen lära känna varandra och leka och till kvällen laga tre rätters, spela sällskapsspel, umgås, dricka gott och fira in det nya året med dunder och brak! 🙂

Extra kul att Madde och Jason som också var med i Ensam mamma söker ska spendera Nyår med oss <3

På väg hem från Göteborg till Örebro igår kväll stannade vi för att äta kvällsmat.

Familjen Annorlunda i ett nötskal! Ett skratt förlänger livet <3

Nu måste vi bege oss för att fixa det sista inför morgondagen! Hörs senare. Har tänkt göra en resume av mitt 2013 att visa er ikväll 😉

Glöm inte bort att du är perfekt precis som du är, för ingen är dig lik! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Millis

    Haha… När jag ser bilden på Totte med pommes i näsan så kom jag och tänka på en gång för många år sedan då vi var på shoppingcentret A6 i Jönköping. Vi tog en paus i shoppingen och käkade på Mc Donalds. Vi satte oss vid ett bord intill ett fönster som var ett fönster in till ett annat lite ”finare” matställe. Min son, då runt 6 år och full med bus, tar två pommes och stoppar i näsan, precis som Totte, och vänder sig mot fönstret och tittar rakt in i en ”fin” dam som sitter och äter. Hon blängde innan hon vände bort huvudet. Vi gapskrattade =) Hon var nog helt befriad från humor =)
    Gott nytt år!
    Kram Millis!

stats