Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

PÅ VÄG TILL HUVUDSTADEN!

On the road med partymusik i högtalarna! 🙂

Yes, nu är jag och älsklingen på väg till huvudstaden. Jag lämnade Madde och Totte sovandes imorrse och stack iväg till jobbet för att jobba under förmiddagen så jag skulle ha möjlighet att åka iväg på miniweekend.

Hade en supermysig kväll igår. Vi åt mat, drack ett glas vin och spelade sällskapsspel.  Ni skulle sett Totte som stod ute i spöregnet och grillade. Jag gav som förslag att vi kunde laga något annat. Men han insisterade på att Grilla eftersom det var bestämt 😉

Totte kör bilen så jag kan blogga och svara på lite mejl. Tror dock jag ska ta över ratten snart. Totte är bra på mycket, men fasen inte att köra bil 😉

Puss och kram <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sara

    När kommer du att svara på dom resterande frågorna från frågestunden som du hade ? Ha så roligt i Stockholm nu 🙂

stats