Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

SER EN LJUS FRAMTID!

Nu må ni tro jag har mycket på gång. 😉

Förberedelserna inför Barnmässan jag ska starta upp börjar verkligen ta form och jag är så sjukt taggad och förväntansfull. Finns så mycket jag vill göra med mässan och jag ser allt ihop framför mig i mitt huvud. 🙂

Ska upp till Stockholm nästa helg för att gå på Underbarabarnmässan. Där ska jag mingla runt bland utställarna, dela ut mitt visitkort och ge dom informationen om att till nästa år finns det möjlighet för dom att även stå i Örebro på en stor Barnmässa!! Självklart blir det förmodligen lite shopping, mysiga stunder och AW med värdens bästa bloggkollegor. Förena nytta med nöje helt enkelt! 😉

Någon som ska på Underbarabarn??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats