Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

SJUKSTUGA HÄR HEMMA!

Idag är vi hemma från jobb och skola. Både jag och Kidh är sjuka och för en kort stund sedan blev även Ellah sjuk och har nu börjat kräkas. Det konstiga med Ellah är att hon alltid börjar kräkas vid feber och halsont 🙁

Kan lova er att det finns roligare saker att göra än att ta hand om två sjuka barn när man själv är sjuk. Att lyssna på gnäll, gråt och mer gnäll när tålamodet är lika med noll är inget man jublar över direkt!

Tänkte försöka bädda ner barnen i min säng för en film och förhoppningvis lyckas jag få dom att somna en stund! 

Får se om jag lyckas överleva denna dag 😉

Vill också passa på att tacka och ge er en stor kram för den fina omtanken runt min rädsla över benmärgsprovet nästa vecka <3

Puss och kram vännen <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats