Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

SVAR PÅ FRÅGA!

Fick en fråga nu ikväll hur jag kunde åka över dagen till Stockholm för att roa mig men vara för sjuk för att jobba?

Kanske skrev jag det otydligt? Jag var bättre i helgen (fick allså behålla maten) och det gjorde att jag tog mig ork till denna snabbvisit i Stockholm som barnen sett fram emot så mycket. Jag gick även till jobbet i måndags i tron om att jag skulle jobba hela veckan. Men natten mellan Söndag och måndag kom all mat upp jag lyckats fått behålla under helgen. Därav sjukskrev doktorn mig pågrund av smittorisken  samt att jag inte fått ordning på min mage än. Att jobba på förskola och behöva springa in och kräkas eller bajsa som det så fint heter funkar inte riktigt. Tänk er själva, jag i skogen med ett gäng barn och måste akut på toaletten??

Just nu kämpar jag istället hårt med att få behålla det lilla jag lyckas få i mig. Strikt kost på Ris, Pasta, vitt bröd mm!

All kärlek till dig <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Men söta Therese!
  Inte behöver du skriva inlägg & förklara dig över om du är sjuk eller inte eller vad du orkar. Det avgör väl du? Och ibland behöver ju kroppen vila men inte själen & tvärtom.
  Strunt i om folk spekulerar & misstror dig.
  Du verkar vara en sån godhjärtad person & fortsätt vara den du är, men var inte för snäll!
  Kramar

 2. Julia

  Jag förstår inte riktigt. Är du magsjuk eller är det något annat fel? För man brukar ju inte va magsjuk i flera veckor? Med tanke på att du sa att det fanns smittorisk 🙂

 3. jojp

  Såhär sa en läkare till min syster..Det handlade det om stress men sjukskrivning som sjukskrivning:

  ”Bara för att du är sjukskriven så ska du inte stänga in dig i hemmet nu, du ska försöka roa dig o umgås med vänner, äta gott o göra sådant som är roligt o avslappnade…Att stänga in sig gör ingen nytta, man tar allt i den mån man orkar”

  Jag önskar dig allt väl och att du kryar på dig..tycker man kan se på bilden att du ser lite blek ut om nosen, hoppas du får behålla maten du äter så orken kommer tillbaka. Krya på di Therese! kram

stats