Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

TÄVLING OM PERSONLIG ALMANACKA!

Hej vännen! Hur har din Jul varit? Jag har blivit helt förvirrad på dagarna och tar fel hela tiden 😉

Tänkte erbjuda er en tävling såhär lagom till det nya året i samarbete med Personligalmanacka.se.

Du har nu chansen att få designa en egen personlig almanacka som kan bli din!.

Jag själv har använt dessa almanackor i flera år och jag älskar dom. För det första har jag alltid med mig en bild på barnen, man kan sätta in allas födelsedagar samt att man kan ha matsedel, veckosedel, att göra och massa andra tillval!

För att ha chans att vinna så kommentera här nedan och följ  gärna @personligalmanacka på instagram!

Lycka till <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Småbarns mamma med nytt jobb som har mycket att hålla reda på är mer än gärna med och tävla om en fantastisk almanacka

 2. Daniela storm

  Skulle gärna vinna, smart med tillvalen o den verkar perfekt när man har mycket att hålla reda på 🙂 jag började jobba o sonen började förskolan i höstas o nu för första gången känner jag att en almenacka verkligen behövs! Så slipper man stressen av att försöka minnas allt 🙂

 3. Therese

  Har precis börjat jobba efter ett och ett halvt års mammaledighet. För att hänga med i utvecklingen på jobbet kommer det behövas en del utbildning. Detta innebär en del resor och då hade det varit väldigt skönt att få ha med mig lite av hemmet. Och en almanacka där jag får plats med matsedel hade varit perfekt! Hållt på med matsedel i flera år. Det är min vardagsräddning. Med vänlig hälsning, Therese

 4. Therese Fuchs

  Åh Tänk om jag denna underbara almanacka kunde vinna då kunde jag många planer kunna spinna o min förvirring försvinna

 5. emma

  Är gärna med och tävlar om den absolut bästa almanacka man kan ha..har själv haft/har denna egen designade almanacka. Men tyvärr glömt bort att fixa en ny åt bonusen som brukar få en varje jul
  Håller tummar å tår
  Gott nytt år

 6. Karoline Hasselquist

  Är jätte gärna med och tävlar om en personlig almanacka! Mina flickor är mitt allt för mig, och att då få ha en almanacka med dom skulle vara toppen! 🙂

 7. Erika Byggmästar

  Jag är gärna med och tävlar om en personlig almanacka! Så roligt och fint att kunna sätta foton av tjejen och andra! 🙂

 8. klara

  Hade velat ha en sån med min fina hund på:). Är tyvärr fattig student så har inte råd att lägga extra kronor på en finare kalender. Hade varit kul att vinna:). Kram! (Baraklara på insta )

 9. sara Bergfors

  Hoppas på vinna! Börjar nytt jobb efter nyår och skulle vara underbart att ha med sonen på bild på kalendern på de nya kontoret

 10. Camilla

  Hej! vill jättegärna vara med o tävla om denna fina almanacka,då jag har varit i valet o kvalet tidigare om en beställning eller inte,och har sedan aldrig fått tummarna loss:(….Har alltid ett foto eller en bild på min sambo med mig vart jag än befinner mig,antingen i mobilen eller med mig i plånboken. Han är min ängel,blivande man,bästa vän och min stora kärlek. Han finns för mig alltid och e jag ledsen eller arg tar jag gärna fram en bild på honom så e glädjen o lyckan tillbaka. Därför hade en almanacka varit perfekt att ha med sig,då man e ute o far mycket,dels i jobbet o dels i det privata. Håller alla tummar!!!;)

 11. Sara Ottosson

  Jag är jättegärna med och tävlar om en fin almanacka. Jag har med mig min kalender vart jag än går. Vad hade inte varit bättre än att kunna pynta den med sina två fina barn på? Som vanligt är jag ute i sista sekund och har inte införskaffat någon kalender för 2015, så detta hade varit så bra! 🙂

 12. Caroline

  Skulle vara perfekt nu när jag precis har tagit tag i mitt liv med allt från träning till ekonomi. Ser fram emot ett strukturerat 2015. @pellruuud på instagram

 13. jenny eriksson

  Om jag vann så skulle jag skänka den till min bästa vän, hon är alltid så upptagen och har ingen koll på när hon kan ses eller inte, så med denna present skulle hon få ett mer uppstyrt liv.

 14. jennie

  Med 4 barn o en karl.. alla män så behöver jag verkligen en sådan (de är grymma!!!) Eftersom jag får planera för min 33åring min 8åring min 5åring o mina 6månaderstvillingar så är det där en perfekt grej… älskar dessutom kort som så fint kan pryda den

 15. Sandra Svensson

  Åh älskar verkligen deras almanackor! Har följt dem på Instagram länge och själv är min egen personliga almanacka för året beställd och klar i god tid. Men vill så gärna vara med och tävla så jag kan ge bort en till världens bästa vän! ❤️

 16. Emeli kjellstedt

  Är så gärna med och tävlar! Följer sen länge personliga almanackor på instagram och önskar så att få vinna en ny almanacka..

 17. Maria

  Andvänt personlig almanacka 2014 och missat beställa en ny! Hoppas på lite tur att vinna så får jag kika på mina godingar även när jag jobbar ☺️

 18. Johanna

  Vilken fin almenacka! En sådan skulle jag behöva för att hålla koll på alla läxor och prov på gymnasiet, och som den fattiga student jag är så skulle jag bli så glad om jag vann! 🙂

 19. Pauline

  Så himla bra almanackor och man kan göra dom precis så fin som man vill, precis som du gjort.
  Blir nog svårt o vinna den men alltid värt ett försök.
  Btw, så glad för dig o Totte ni är ett perfect match! 🙂 Ha ett gott slut.

 20. Ann-Sofi

  Efter att ha varit hemma i tio och ett halv åt (!) 04-08 sjukskriven och från 08- januari 15 föräldrarledig så ska jag nu börja jobba, då vore en almanacka perfekt att vinna. Så nu håller jag tummarna.

 21. Josefine

  Åh jag är gärna med och tävlar! Har sån ångest över skolan just nu och B-uppsats som ska vara inne precis efter lovet, så det skulle vara kul att börja det nya året med att försöka vara ångestfri och planera i en härlig kalender istället 🙂 kram

 22. Johanna

  Som blivande trebarnsmamma inom de närmsta veckorna hade det varit perfekt att få designa en personlig almanacka för att hålla ordning på allt från barnens aktiviteter, sonens läxor, utflykter, dotterns studeidagar på förskolan till nya bebbens tider på Bvc mm mm. Att få hjälp med lite struktur bland alla nu gravidhormoner och snart amningshormoner hade varit guld värt!

 23. Emilia

  Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna almanackan för att jag glömmer ofta bort viktiga saker. Jag skulle vilja kunna skriva ner viktiga datum, födelsedagar och läkarbesök 🙂 Det skulle kunna vara så kul om jag skulle vinna, kram 😀

 24. Mia

  Åh! Alltid varit sugen på en sådan almanacka, men varit lite för snål ;). Så underbart att kunna ha sina egna bilder på nära och kära. Är
  Självklart med och tävlar!!

 25. Lina Sällberg

  Följer er båda på instagram och skulle gärna vinna en fin, personlig almanacka. Brukar alltid beställa från en annan leverantör men av någon anledning (antagligen en virrig gravidhjärna) så har det inte blivit gjort i år och snart är det ju redan 2015!

 26. Heléne

  Självklart vill jag också vara med och tävla om en personlig almanacka. Så nu är det till att hoppas på massa tur och hålla tummarna sten hårt.

 27. Josefina

  Jag vill gärna vara med och tävla. (Sånt här gör jag aldrig men denna gången tänker jag chansa) En sån fin almenacka hade passat en något förvirrad små/tvåbarnsmor perfekt för att hålla koll på BVC besök, tandläkarbesök och allt annat som händer runtomkring, som lätt glöms bort!
  Tack för en underbar blogg 🙂

 28. Madde

  Jag är med och skulle bli jätte glad för har Aldrig vunnit något förut och skulle behöva en almanacka så jag kan ha struktur i mitt liv och underlättar mycket speciellt med skolan som jag har så jag kan hålla koll på när har prov och inlämnar!
  Även så man inte missar när man har extra jobb!

  PS: älskar din blogg och faktiskt den enda bloggen jag följer!
  Du är verkligen inspirations källa för mig!

 29. Camilla

  Å vad det hade varit roligt att vinna en sådan, då man med ljus o lykta letar efter ett jobb o är med det sagt arbetslös så tillåter min ekonomi inte att jag kan köpa saker utöver det jag verkligen behöver… Och en personlig almanacka med bilder på mina barn hade varit toppen att få skriva in ev framtida intervjuer i.Men att ha möjligheten att få chansen att tävla hos dig så ser jag om jag har tur i något om inte annat!
  Tack för en trevlig blogg!

 30. Sabina

  Åhhh en sån dör almanacka vore perfekt att vinna,
  Så kanske jag kan hålla reda på alla födelsedagar, viktiga datum, få ordning på middagarna.
  Hoppas hoppas

 31. Anna

  Åh vore perfekt nu när jag ska börja jobba igen efter att ha varit mammaledig med mina två skatter. Perfekt att kunna anteckna allt och få den personlig med bl.a. Bilder på det finaste jag har, barnen!

 32. Emelie

  Åh en sån skulle vara perfekt då jag jobbar i förskolan och behöver ha koll på mina tider å möten samt min dotters tider på sin förskola.

  Super fina ..

 33. Erika

  Hej, de skulle verkligen vara något för mig (virrpanna) som jag är. Den kanske kan få mig att planera bättre och verkligen använda mig av den. Idag är det min man som får hålla reda på allt åt mig och de känns inte ok. Kanske bränner ut han s hjärna till slut.
  God fortsättning och massa kramar till er

 34. Desiree Davidsson

  Jag är gärna med och tävlar! Hade passat mig perfekt nu när jag har kraftig amningshjärna, dvs glömmer allt 🙂 följer på instagram!

 35. Denice A

  Skulle vilja vinna en almenacka att kunna ha på
  Jobbet, med bilder på min lilla dotter som jag saknar mycket
  Då jag jobbar väldigt mycket för att få ihop allt 🙁

  mvh Ensamstående mamma D 🙂

 36. Therese

  Åh, en personlig almanacka vore ju toppen att börja det nya året med!
  Följer @personligalmanacka och håller tummarna!

 37. Marie Tagesson

  Skulle behöva både en väggalmanacka & en vanlig! Vore toppen att vinna en! De är så bra & perfekt med alla saker man kan välja att lägga till!

 38. Louise

  Ååå, jag älskar almanackor. Använder det hela tiden i skolan (gymnasium), men även utanför för att anteckna ALLT i min väg. Skulle vara skoj att designa en egen då, jag är med!

 39. Ulrika

  Åååh detta kanske är nyckeln till mitt lite smått kaosartade liv! Vore med guldkant på tillvaron att få ha sin son på framsidan!
  God fortsättning! Kram Ulrika

 40. Ann-Catrin Teirfolk

  Skulle vara superkul med en sånhär eftersom det tyvärr bara finns finskspråkiga personliga almanackor i Finland,o vi är svenskspråkiga….

 41. Cecilia

  Åh! För en fattig studerande småbarnsmamma så vore det drömmen att slippa använda de tråkiga, fula reklamalmanackorna! Såå många gånger har jag dreglat över almanackorna hos personlig almanacka, och testdesignat en perfekt modell till mitt liv.. Hoppas, hoppas, hoppas på vinst! Kramar!

 42. tina

  Oh en sådan fin skulle jag vilja vinna med mina fina barn på o ha med till både jobb och skola när det känns som man aldrig är hemma kan man ha dom med sig:) kram Tina

 43. Jenny

  Åhh det hade jag verkligen velat vinna!!
  Gjorde alltid det när barnen var mindre. Men om jag nu mot förmodan skulle vinna så hade det varit så bra! För nu har hela familjen mer nytta av den. Alla i familjen har olika tiden och sporter som ska skrivas in under respektive personbild!
  Tack och kram

 44. Jenny Celander

  Åhh det hade jag verkligen velat vinna!!
  Gjorde alltid det när barnen var mindre. Men om jag nu mot förmodan skulle vinna så hade det varit så bra! För nu har hela familjen mer nytta av den. Alla i familjen har olika tiden och sporter som ska skrivas in under respektive personbild!
  Tack och kram☺️

 45. Elionore Westerberg

  Jag skulle gärna vilja vinna detta, jag har som mål att alltid lyckas hitta en ny look på min kalender och detta skulle vara perfekt att kunna ha sin lilla älskling på bild. Eller varför inte hela familjen. Vi väntar även tillökning så det skulle vara perfekt. 🙂

 46. Emma Andersson

  Åh har alltid velat ha en sådan men aldrig tagit tag i att beställa en. Vore perfekt nu när jag pluggar och båda barnen går på dagis så jag kan hålla kolla på allt som händer i skolan och på dagis!

 47. Johanna

  Jag skulle bli superglad om jag kunde få stå som vinnare i din fantastiska tävling, var faktiskt inne på deras hemsida imorse och var jättenära på att klicka hem den tills jag såg priset. Hoppas verkligen att du väljer mig som vinnare i denna tävlingen….

 48. Alexandra

  Åh vad underbart att kunna bära med sig det finaste vi har gjort och samtidigt kunna ha stenkoll på allas aktiviteter. Hoppas och håller alla tummar jag har.

 49. Anna

  Det skulle komma så väl till användning att få designa en egen almanacka med bilder på min son. Eftersom jag nyss har börjat jobba efter att varit föräldraledig och min son börjar på förskola nu i januari skulle en almanacka underlätta i för att få ihop vårt livspussel

 50. Rebecca

  En personliga almanacka hade varit superbra då jag snart pluggat färdigt till usk o Då har man aldrig samma tider! O så vore det bra att kunna ha i väskan o skriva upp saker som sonen ska göra eller sånt som man bara alltid glömmer att man ska skriva upp i väggalmanackan!!

 51. Josefina

  En fin almanacka med dottern på skulle inte vara helt fel. Tänk att få se henne på bild samtidigt som man har koll på dagarna.

 52. Elin

  Jag hade gärna velat vinna en personlig almanacka med egna bilder – när man ska skriva upp allt inför tredje året på gymnasiet men även alla roliga händelser!

 53. Jessica

  Hade varit kul o vinna en till min särbo som har lite svårt o hålla koll på allt som händer i vårt liv o runt omkring oss. Jag kan ju intr vara hans personliga almanacka hela tiden

 54. Johanna

  Bästa kalendern gör en 5 barns mamma med dagis, skola, jobb, aktiviteter, träning och allt annat som måste skrivas upp så det inte glöms bort. Hoppas verkligen det att jag har turen med mig denna gång

 55. Jenny

  Letat efter den perfekta almenacka men inte ännu hittat någon, men så ser jag denna fina underbara almenacka på ditt instagram som man kan vinna.
  Skulle underlätta min vardag otroligt men jobb, träningar och barnens alla aktiviteter

 56. Annica Krus

  En personlig almanacka skulle passa mig som handen i handsken. Jag måste skriva ner allt hela tiden och älskar att bläddra.
  Hoppas på tur! Läser din blogg sen länge.

 57. Elin

  Jag skulle tycka de vore väldigt kul att vinna en almanacka!! Har precis avslutat två års utbildning och fått världens bästa jobb & då skulle en almanacka passa perfekt så jag har koll på alla mina olika kundmöten jag gör om dagarna! 🙂

  Tack för en jättehärlig blogg!

 58. Therese

  Jag skulle såå gärna vilja ha en personlig almanacka. Har precis börjat studera till förskollärare och vad passar då bättre än en kalender med de man älskar allra mest på..!? 🙂

 59. Ida

  Jag läser din blogg och har gjort det sen du var med i ensam mamma söker! Jag har under flera år verkligen drömt att ha en sådan kalender.. Tyvärr är den lite för dyr för en arbetslös 19åring. Den är så smidig eftersom man kan få plats med så mycket i den!
  Jag hoppas att jag kan vara den lyckliga vinnaren i denna tävlig.
  Kram!

 60. Emmelie

  åhh! Jag skulle jättegärna vilja ha en sån! Så bra nu när man ska börja lägga upp träning, jobb och passar även bra nu när vi ska flytta till eget så man kan planera matlista och grejer! 🙂

 61. Jane nilsson

  Hej skulle vilja vinna denna trevliga kalender. Min jul var så misslyckad som det kan bli… blev uppsagd från jobbet så nu måste jag hitta ett nytt jobb och då behöver jag en sådan almanacka där jag kan ha kolla på allt.. 🙂 kramar från jane

stats