Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

TRÄFF MED POJKBANDET JTR!

Ellah älskar verkligen Melodifestivalen. Jag tycker det är så fascinerande hur hon varje Lördag är så himla peppad inför kvällen och verkligen lyssnar noga på varenda artist. Hon bildar sina uppfattningar och skapar sedan egna favoriter. Oftast blir det 2-3 jättebra låtar och någon som är sisådär och så är det alltid minst två låtar hon brukar rata totalt. Måste påstå att ungen har riktig bra smak på musik 😉 Vi lyckas alltid få samma `favoriter`..

Ni mån tro Ellah blev överlycklig när vi förra veckan fick inbjudan av ljuvliga Nina på Sony Music att komma idag och se Melodifestival aktuella gruppen JTR uppträda och stanna kvar och umgås lite med dom.

Det blev succe.! Barnen hade så fruktansvärt skoj och grabbarna sjunger verkligen helt fantastiskt!  Jag tror dom kan ha en riktig bra chans på lördagens Mellotävling.! Vi kommer såklart ringa och rösta. Säkert både en , två och tre gånger 😉

Ellah och Tom i gruppen hade likadana jackor. Det skulle såklart förevigas 🙂

Efter ikväll känner jag mig stark, lycklig och på helt rätt väg <3

Nu ska jag krypa ner i sängen med ett leende på läpparna och se fram emot morgondagen!

Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hur kommer det sig att som Totte skriver att han skulle betala för en del av dina utgifter som tex. telefon, bil osv? Men att han tvingades att betala för sina själv? Och varför skulle han betala exakt lika mycket när det var dina barn? Ok att dela på hyran men att betala deras försäkringar osv? Vart är deras pappa kan man ju undra? Betalar han ingenting? Och hur ska du klara din ekonomi ensam nu om Totte var tvungen att betala hälften för att det skulle gå ihop? 12000+ 12000= 24000 som han skrev och att ni efter det hade 3000 kr var att leva på.

 2. Jennie

  Att du inte överraskar Ellah genom att gå o se Mellon live. Derbyt en upplevelse uppöver det vanliga. Hon lär studsa fram på moln.

 3. malin

  Jag har läst din blogg ganska länge nu, är själv 25 år och småbarnsmamma, ochbjag vill bara tala om att du är verkligen en förebild!

 4. Nina på Sony

  Det är såååå härligt att se att ni alla uppskattade kvällen. Det kanske tajmade extra bra just nu att få lite ny energi och se att det finns glädje att fånga därute, även om det är mycket tungt i vardagen just nu också. JTR hade toppenkul med Er och ville gärna sno med dina barn hem… 🙂 Stor kram och tack för att ni ”vågade” hänga på och lyssna in något nytt! Hoppas vi hörs igen Therese! Du är grym! /Nina

 5. sanna

  Härligt att höra! Och så småningom kommer det en MAN i din väg, en riktig man som kan ge den kärlek som du och dina fina barn är så värda! Önskar er en fin torsdag, våren är snart här ❤

stats