Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

VINNAREN I TÄVLINGEN!

Börjar denna fredag med att ta fram en vinnare i Clearblue tävlingen 🙂 Ni är väldigt många som har varit med i tävlingen och jag önskar verkligen jag kunde ge er allihopa ett sådant kit. Men tyvärr funkar det inte så 🙁 

Vinnaren blev Emilie med motiveringen:

Hej Therese, tack för en sjukt grym blogg, du inspirerar mig verkligen. Att ha så mycket motgångar men ändå ha den kraft som du har för att kämpa och aldrig ge upp har fått mig o min sambo att fortsätta kämpa för vårt förhållande o motgångar. Vi har vart tillsammans i snart 6år och har kämpat med att få barn över ett år. Alla våra vänner i vår bekantskapskrets har barn, och detta eviga tjöt om ”varför har inte ni barn” det gör ont varje gång frågan dyker upp, ett hårt slag i magen kan jag väl utrycka mig i. Nej vi har inte lyckats att få barn än, jag vet inte hur mycket ägglossningstestet som har införskaffats o tagits flera gånger om dagen bara för att få se ett positivt streck så vi kan köra igång, nu har det blivit så otroligt kostsamt i både pengar o relationen på grun utav denna ovisshet.. All smärta kommer när jag ser alla lyckliga nyblivna mammor samt blivande mammor med dessa fina magar. Nu har jag bestämt att vänta med bäbis verkstaden i några månader för att stressa ned lite. Jag har börjat träna, äter hälsosammare, minst 4mål om dagen, sover minst åtta timmar, äter folsyra sedan länge, slutat snusa sen ett år tillbaka, verkligen ändrat hela min livsstil mer eller mindre. Jag tror att efter dessa månader utan att behöva tänka på ”nu är de sex varannan dag eller var tredje” så hoppas jag att stressen lägger sig o jag kan bli mig själv igen. Att få vinna dessa produkter från clearblue skulle vara en morot att om några månader kör vi igen o detta skall förhoppningsvis hjälpa oss att någon dag kunna få vara en liten familj tillsammans.. Skulle vara skönt att slippa alla billiga tester, men det är dyrt med vanliga tester.. Tack för mig och tack för att du inspirerar Therese!
All lycka o välmående kram kram Emelie

Lycka till Emilie och njut av sexet så kommer plusset någon gång 😉

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats