Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

ELLAH BJUDER PÅ MIDDAG!

Tillbaka från vabbandet och åter på jobb och Förskola. 🙂

Jag skulle ljuga om jag påstod att barnen är jättepigga. Ganska så hostiga och lite små sega om sanningen ska fram.  Men dagen på Förskolan hade gått alldeles utmärkt och jag inser att min lille kille, som numera är ganska stor kör med mig extra mycket här hemma. Han blir liten, smågnällig och vill oftast bli buren <3 En period i hans utveckling antar jag? Vet att Ellah i ungefär samma ålder blev `liten`igen..

Nu väntas middag: Hemmagjorda pannbiffar i sås, potatis, Lingon och Blomkål. 

Efter maten blir det gymnastikträning för Ellah, Thaiboxning för Totte och taxikörning för mig och Kidh 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej Therese. Jag är en 14 årig tjej som ser upp till dig så sjukt mycket. En förebild. Förebilder för mig är inte människor som Paow eller kissie. Du är min förebild. Du har båda fötterna på jorden och de är de allt för få som har. Fortsätt med de du gör. Dina barn är lyckligt lottad som får kalla dig sin mamma. Sköt om dig. Kram

  2. Ida

    Så mysigt att gå in och läsa din blogg 🙂 Längtar efter Tottes gästinlägg, gillade inlägget han skrev om bonuspappa.. Det är inte alltid en dans på rosor, vilket jag oftast tycker det ska målas upp som! Skönt med ärliga människor, är ’bonusmamma’ själv så vet hur det kan vara, lika mysigt som påfrestande

stats