Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

SÖNDAG SOM FÖRR VAR EN ÅNGESTDAG!

Söndag idag! Desto äldre jag blir desto mer kan jag njuta av Söndagar! Förr, innan jag fick barn var Söndagar bara en enda stor ångest över att helgen var på väg att ta slut. Det fanns lixom inget annat att göra dessa dagar än att ligga och vänta in en ny jobbvecka. Nu när jag har en familj kan jag anse att Söndagar är en av veckans bästa dagar! 🙂

Ikväll kommer Totte hem, som Ellah längtat. Dom där två har ett speciellt band och det värmer i hjärtat av att se.<3  Men samtidigt kan jag inte slutas skrämmas av tanken, att tänk om, tänk om vi separerar någon gång (peppar peppar) så vad händer med dom då? Vad är rätt och vad är fel? 

Nu släpper jag den hemska tanken och åker och hämtar upp min bror och hans lilla dotter. Blir en tur ut till Rusta för att inhandla lite nytt till hemmet jag kollat ut på deras hemsida och sedan blir det pulkaåkning ute på landet hemma hos min Pappa där vi också blir bjudna på Söndagsmiddag!

Kan bli en bra dag det här 🙂

Ha en bra dag kära du! Ta hand om dig och njut av det fina runt omkring dig!!

Här om dagen bakade Kidh och jag Kolakakor som vi tar en fika med nu innan vi åker 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Förlåt men det låter så himla hemskt när du tänker ”om vi gör slut”, enligt mig bör inte ens ”om-tanken” finnas i ett förhållande. Kan ju vara för att du och totte har haft det knackigt innan och att du inte känner dig helt safe ännu. Men släpp alla ”om-tankar” och lev livet utan oro istället, om du kan 🙂 Pepp från mig!

stats