Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

HELDAG PÅ FURUVIK!

Efter en fantastisk hotellfrukost på Clarion Hotell Winn åkte vi mot Furuviksparken inbjudna av Zapevent.

Lite lyx att få komma iväg på sådana här utflykter där både åkband, lunch, snacks och annat ingår. Rena drömmen för en ensamstående vill jag lova 🙂

Som Ellah utbrast när vi kom till Gävle : Mamma jag älskar att du har bloggen som jobb och så gav hon mig världens kram <3

Vi spenderade hela dagen med Mirka och hennes familj. Våra barn såg vi knappt röken av inne på tivoliområdet. Dom fick verkligen aldrig nog!

Blev en del åk för min del också, b.l.a en helt galen karusell som Mirkas äldsta barn drog med mig i. Trodde jag skulle ramla ur när jag hängde där uppochner i luften! Men lite skoj var det allt 😉

IMG_9055

Träffade också på en hel del bloggvänner. Superkul. Han kramas en lång stund med fina Natali som jag umgåtts med på dom senaste eventen. Hon charmade Kidh totalt genom att bjuda han på en stor nappklubba medans jag och Ellah åkte slänggungan.

furuvik

IMG_9158 IMG_9157

Min kusin Rebecka som just nu bor uppe i Gävle för plugg kom med sin pojkvän Jonas och gjorde oss sällskap en stund. Vi passade då på att kolla på djuren. Älskar Furuvik just för att man kommer djuren så himla nära.! Rekommenderar denna park till alla, verkligen!

IMG_9152

IMG_9107

IMG_9100 IMG_9092

IMG_9088 IMG_9079

IMG_9044

IMG_9142 IMG_9140 IMG_9138 IMG_9137 IMG_9133 IMG_9127

Hur vackert ligger inte parken? På denna lilla ö spelas Wild Kids in. Som sagt, har du aldrig besökt Furuvik så åk dit. Fin miljö, djur att komma nära, tivoli och oftast är det artister som uppträder. Denna lördag var det Stiftelsen, men jag valde att börja bila hem strax innan dom skulle börja spela vid 20:00. När man är ensam bilförare med två sovande barn ville jag inte riskera att somna då bilfärden tar nästan 3 timmar.!

IMG_9113

Puss och Kram vännen min!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats